Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pomożecie mi ją rozpowszechnić ? :)

zzieluuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano!

Chciałbym Was poprosić o pewną przysługe.. nie jest ona wyczerpująca, chce po prostu pomóc mojej koleżance w osiągnięciu czegoś ...otóż chciałaby ona mieć więcej widzów na YouTube i poprosiła mnie czy mógłbym jakoś ją zareklamować czy coś w ten deseń ...Zainteresowanych zapraszam pod ten link: http://www.youtube.c...xx?feature=plcp i wystarczy ze bedziecie wchodzić na jej konto i to tyle... chce ona po prostu mieć troszke więcej widzow.. na razie ma tylko 3 filmiki ale z czasem tych filmików bedzie wiecej..wszystkie oczywiscie robione na spontanie..

z góry dzieki za pomoc ! :)

P.S jesli znacie jakis program do zwiekszenia sobie ilosci wyswietlen to mozecie podeslac.. bo slyszalem iedys o takim czyms jak reloader w google chrome ale nie wiem czy on dziala...

Opublikowano

nom pisałem jej to.. ale ona i tak po prostu jak mi to napisała "chce żeby ludzie haha się uśmiechali" poza tym ona nie jest z Polski tylko zza granicy :)

Opublikowano

przy czyms takim moge najwyzej jebnac facepalma a nie sie usmiechnac

Opublikowano

przy czyms takim moge najwyzej jebnac facepalma a nie sie usmiechnac

prosze Cie.. jak Ci sie nie podoba to nie komentuj... kazdy ma swoj gust i humor...

Opublikowano

będe komentował, nie mozesz mi zabronic ^^. wg mnie to gówno i tyle.

Opublikowano

będe komentował, nie mozesz mi zabronic ^^. wg mnie to gówno i tyle.

no i dobrze..mow co chcesz.. dla Ciebie pewnie musialaby nagrywac Minecraft'a ? -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...