Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Konto z Allegro ?

JoJoY

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto kupi? to konto ?

• Tak
      8
    • Nie
      22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam do was pytanko a mianowicie :

Czy warto kupić te konto ?

http://allegro.pl/wo...2661281980.html

Jest tam IS-3 ale nie grałem nigdy ruskimi itp... tam macie jego staty..

Za normalną odp daję like..

PS. Jak masz zamiar pisać ( po co Ci konto z allegro bo dostaniesz bana, to nie pisz... )

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy ty czytasz tematy na forum? Ban gwarantowany nie ma innej opcji po za tym nacieszysz się tym kontem dzień dwa góra tydzień i już zmieni hasło bo jak gdzieś tam pisze konta emile nie odda bo potrzebny a więc zmieni hasło po chwili :P

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

No mi napisał że oddaje wraz z emailem.... Nie pisz mi czy dadzą mi bana czy jak ale czy warto ?

Opublikowano

A chociaż konto dobre ?

Jako staty itp. ?

A po za tym ja gram tylko w weekendy a w tygodniu gwiazdki zbijam więc wiesz...

Opublikowano

ja od siebie tyle jezeli chcesz grac to zacznij sam od nowa abys powoli i zdecydowanie nabierał umiejetnosci grania co bedzie owocowac ze jak sam zrobisz sobie is 3 to bedizesz posiadal pewne umiejetnosci ktore przydadza sie zarowno tobie jak i calej druzynie. nie mowie tu o skilach( umiejetnosciach z gry). Kupno odrazu 8 tiera pozbawi zarowno ciebie jak i cala twoja druzyne przewagi w walkach. A to jest gra zespołowa nie solo. tyle ode mnie

Opublikowano

nie oplaca sie

jak wsiadziesz do is 3 bez doswiadczenia i umiejtnosci zdobytych na nizszych tierach to bedziesz robil tylko za mieso armatnie

najlepiej jest samemu zdobyc czolg bo przy okazji nauczymy sie grac i nie bedziemy utrapieniem dla czlonkow druzyny

860331433165800174608.png

Opublikowano

Kiedyś w WoT-cie był plaga dzieci premium, kupowały czołg premium 8 tieru i myślały, że wielkie koksy :P Przy okazji strasznie lamili. Na szczęście to wyginęło

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

moim zdaniem zeby kupic czolg premium VIII tieru powinnno sie miec jakis zwykly czolg z tego tieru i na nim ponad 100 bitew

ale nigdy tego nie wprowadza bo ich zarobki by sporo spadly

860331433165800174608.png

Opublikowano

@Ravoner

Czytaj wszystkie wypowiedzi, dostanie bana za mutli, a w dodatku będzie lamił na tak wysokich tierach i zjebie staty

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@Ravoner

Czytaj wszystkie wypowiedzi, dostanie bana za mutli, a w dodatku będzie lamił na tak wysokich tierach i zjebie staty

Ale mu nie chodzi o bany itp. tylko czy warto je kupic po za tym napisal ze bany go nie interesuja tylko chce wiedziec czy warto kupic te konto.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

A chociaż konto dobre ?

Jako staty itp. ?

A po za tym ja gram tylko w weekendy a w tygodniu gwiazdki zbijam więc wiesz...

Nie, nie jest dobre. Mało rozwinięte i z przeciętnymi statami. Poza tym powinieneś sam zapracować na wyniki.

Opublikowano

Jak chcesz wejść do jakiegoś dobrego klanu to ze słabym eff'em nic z tego, a na kompanii wiadomo że wolą wziąć typa z lepszymi statami

Opublikowano

Powiem tak... Mam konto i na nim jest ARL 44 M6 Kw-1 S-35CA AMX 12t więc nie mów mi że nie ogarniam gry.... a po za tym to zamiast napisać czy konto jest dobre to piszecie że nie będziesz ogarniał itp..

Ravoner masz ode mnie plusa ze jedną sensowną odpowiedz

Opublikowano

JoJoY Jak najbardziej możemy mówić że nie ogarniasz gry bo 6 tier to jest nic :P

Konto nie jest dobre bo jak przez 3k bitw dotarł dopiero do IS-3 to ja dziękuje po tylko bitwach to już IS-8 powinien być do tego nie znamy nicku więc nie wiemy jaką ma efektywność.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...