Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Clean.bat

Pucio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usunałem bo "podobno viry są"

Zostawiam Scana jakby ktoś chciał wiedzieć.

Scan:http://www.virustotal.com/pl/analisis/e289ea28fd9a693fa02585e76fe088bd

Jest wirus ale nie wiem czemu moje anty viry nie wariują :/

Break The RULES!

Kaka to nub i idiota. Dostałem bana za swoje skończył się i Kaka znowu dał mi bana a nic nie zdążyłem napisać...

Znawca
Opublikowano

Skoro jest virus to po co go dajesz? Twój anty-virus jest po prostu za słaby lub nie ma go w bazie danych(virusa)

Opublikowano

1. clen.bat to zupelnie inna rzecz niż BayPass Clean poprostu usuwa smieci internetowe i podzuca PNK Busterowi do skanu itp. co spowalnia bany etc. natomiasy BayPass to cały program maskujący który jest owiele lepszy niż jakiś tam clean a w dodatku clean bat niemusi być UB wystarczy 1 i ten sam ze starych haków

2. A jak Tylko Panda go wykryła to pewnie to groźny Virus

NIEŚCIĄGAĆ

Opublikowano

Ufam wam... usuwam link TEMAT MA BYĆ CLOSED PLS.

Pozdro i sorka za problemy.

Break The RULES!

Kaka to nub i idiota. Dostałem bana za swoje skończył się i Kaka znowu dał mi bana a nic nie zdążyłem napisać...

Opublikowano

Zamknijcie ten temat oraz na przyszłość nie dawajcie takich hacków. A jak coś to lepszy by był bypass ;p

Kilka słów o mnie...

Lubie wr, tibie no i oczywiście ots (jak chcecie moge wam go pomóc zrobić lub dodać kilka skryptów)

Słucham najczęściej rapu lub techno (2pac itp...)

Uczę się C++.

Moje średnia w SQL: z czerwonym paskiem

PROSZE PRZED ZBANOWANIEM MNIE POMYŚL. JUŻ MAM 80% ;/... Może zostaniemy qmplami ;p... Czy ja wam coś złego robię?@?

Postaram się nie offtopicować i nie spamować.POPRAWIĘ SIĘ.TYLKO PROSZE NIE BANUJ MNIE

GG-1615739 (czesto niewidoczny) x-fire-Lukasz112 (kiedy ja ostatnio byłem na x-fire?? xD)

klmn250624067twq0.th.gif

• Dodaj nową pozycję...