Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[inne] Ekipa UW

ZaklinaczDeszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To może inaczej kto gra w UW niech pisze gdzie jest bo ja mam konto gdzie tylko boxy zbieram więc dla mnie firma to 0 problemu.

Konto miej najlepiej na mmo ( chyba najwięcej ludzi stąd jest właśnie z mmo ) :)

Opublikowano

Konto miej najlepiej na mmo ( chyba najwięcej ludzi stąd jest właśnie z mmo ) :)

Na MMO moze zminic pozniej bo teraz sie nie oplaca , bo za duzo botow tam jest i nie ma co zbierac ...

98725.png

Opublikowano

ja na uridum wars na Fbot mam już 9 lf-3 vege 10 napędów po 2k uri i 20k uri do wieczora z 30k wybocę i zbieram na 10 bo2 i na lordaczki i strałnerki puszczę żeby 12 lvl wbić (mam 8 ).

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

Jeśli potrzebujecie to mogę załatwić cały serwer teamspeak 3 czy inny serwer głosowy dla was za darmo.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

@up caly serwer ? Za ile , i ile slotów ?

Za darmo, na początek 32 sloty jeśli będziecie mieli większe zapotrzebowanie to więcej.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

i ja level 13 golec prawie fe 6 irkow 24 lf3

ja mam swoj klan na VRU bo nikt nie podał nazwy to ja podam : Polish Warriors

TAG: [POL]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...