Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] TeamFortress2

domoliasz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czemu , ale zaczyna mi (dość) lagować i fpsy spadają do ok 15 gdy znajduję w środku walki , ustawiłem ustawienia na najmniejsze chyba jakie się da ale ogólnie porównująć płynność to mam praktycznie taką samą z najmniejszymi detalami co z największymi , no może to są różnice max 10 fps ale wisi mi to . Chodzi mi o to żeby mi tak nie lagowało w polu bitwy bo tako jak gram to jest ok.

Komp odkurzony ( z plików , w środku nie , ale był dość nie dawno odkurzany stawiam na 1 miecha)

Inne gry typu Minecraft , Dead Island , LOL chodzą na prawdę bez zarzutu w MC mam ok. 80-125 fps na balanced i 230-600 fps na MAX FPS

ale to na płaskiej mapie i najmniejszych detalach , nevermind

w LOLu miałem raz 110 fps więc nie wiem podaje sprzęt , może coś doradzicie

GeForce 8600 GT

Intel? Core ?2 Duo CPU E4600 @ 2.40 GHz x2

2 GB RAM

A jak sprawdzałem temp. karty graf. po może hmm godzinnym graniu osiągała 82 stopnie więc troszkę lipka

Nie wiem czy może to być spowodowane tym że dałem synchronizacje pionową ale k. next ; dałem rendering wielurdzeniowy jbc.

dobra resztę nie wiem co wam napisać

Proszę o odpowiedzi ...

Opublikowano

Próbowałeś defragmentować pliki gry? (PPM na TF2 w Bibliotece -> właściwości)

Nie , dlatego właśnie to robię i dzięki za szybką odp.

dam znać jak się skończy defragmentować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...