Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Po wbiciu 30levela do zaawansowanych.

VNM1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam 20level w smite i mam takie pytanie.. Czy po wbiciu 30levela grac dalej na tym samym koncie z tymi bogami co juz kupilem bo sami wiecie ze po 30levelu ma sie juz duzo bogów ale za to nie mozna leveli bic i nie daje nam favorów wiec pytanie brzmi czy grac dalej na jednym koncie mimo ze leveli juz sie nie bije i kasy sie za to nie dostaje juz i trudno kupic boga czy po wbiciu lepiej zacząć grać na nowo i kupować tych bogów których nie mialem kupionych na wczesniejszym koncie na 30levelu ? Hm? Troche to dziwne bo normalneie by arahne kupic jako pierwszą postac musialem wbić 10lvl a teraz mam 20level i chyba ze 6bogów albo 5 jak pamietam . Jak radzicie?

Opublikowano

Gdy skończy się cbt próg lvlowy na pewno będzie podwyższony.

Normalnie graj na tym koncie , przecież nie tylko za lv lecą favory...

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Graj na tym 30, ja tak robie.

Brakuje mi 5 bogów i chcę mieć wszystkie.

W cale nie jest tak trudno wyciągnąc 5,5k favorków na nowego boga.

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

Graj cały czas na tym samym :D W końcu podniosą max lvl i będziesz mógł powiększać swój lvl z innymi bogami na których uzbierasz :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...