Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Serwery prywatne

Glexion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem dotyczący klientów serwerów prywatnych metin2. A więc tak : Odpalam klienta i w menadżerze zadań w procesach proces metina się pojawia. Pojawia się na kilka sekund i znika. Miałem tak na kilku serwerach. Nie które serwery działają mi normalnie, a nie które wgl nie chcą się odpalic. Może to problem mojego systemu (Windows 7 64 bit). Wyłączałem zapory Windowsa, anty wirusy itp. Nic nie pomaga.

Z góry dzięki.

Opublikowano

Używasz jednego klienta do wszystkich serwerów?

Nie, źle mnie zrozumiałeś.

odpal jako administrator. Ew brakuje jakis sterownikow.

Tak samo próbowałem. :/ ew możesz mi powiedziec jakich może brakowac ?

Jakieś inne pomysły ?

Opublikowano

Problem jest taki że na 100% nie masz wszystkich sterowników do swojego windowsa może być tak że masz wirusy w komputerze i tu polecam ściągnąć nortona 2012 internet security zaaktualizować mu baze wirusów przeskanować komputer i wywalić wszystkie wirusy jeśli dalej tak się robi zalecam sformatowanie całego kompa bo jakiś wirus bądź keylogger który nie może wykryć antywirus bo może ci np siedzieć w windowsie nawet dobry po sformatowaniu wgrał wszystkie sterowniki itp przeczyścił kompa ccleanerem ściągnąć auslogics disk defrag zdefragmentował dyski twarde dzięki czemu komp ci szybciej będzie chodził potem uruchom aktualizacje windowsa po aktualizacji uruchom kompa ponownie i nie powinieneś już mieć z " niczym " problemu

77142698c6284a46981a7ccf4d47786e.0.gif

Opublikowano

Tylko że nie rozumiem jednego, skoro niektóre klienty mi działają normalnie bez żadnych problemów to dlaczego inne nie chcą się uruchomić ? Jeżeli byłby jakiś wirus to chyba wszystkie by blokował. Skoro trzeba było by jakieś sterowniki to do każdego nie do kilku. Jeszcze przejade go cleanerem jak nie pomoże będę szukał dalej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...