Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer 3 Slotowy do wspólnej gry?! DLA WYBRANYCH!

Sitas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, poszukuje 2 osób które byłyby zgrane ze mną oraz ze sobą, miłe , przyjazne, fajnie nastawione do minecrafta oraz noo.. nie skąpe np. ktoś ma węgiel to płacze, albo zabiera to bez sensu - wymagany tylko skype oraz no tak chociaż 14/15 lat... ja sam mam 15 ale minimum 15 bo no sami wiecie jak to jest ;) oraz dobre mikro bo może coś nagramy :)

Opublikowano

15 lat, mikrofon sprawny, Skype, TS3. Szukam też jakiegoś serwera. Zależy mi tylko na fajnej zabawie, także GG: 10914474.

Grałem dawno, raz na takim serwerze ze znajomymi 3-4 osoby, rozbudowywaliśmy sobie na spokojnie mapkę, bez żadnych pluginów każdy się lubił, nikomu nic nie psuł ani nie kradł, ale się posypało, potem nie grałem, nie dawno mnie naszła ochota na coś takiego żeby pograć znów, liczę na odzew, pozdrawiam :)

@Edit Acha, dobra, Skype - ok, sorry nie doczytałem, więc to ja się zgłaszam w takim razie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...