Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]KW-1S Czy T150.

Gość Darek4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie za pomoc Like.

Edit@

I proszę opisać Czemu . ?

Opublikowano

KW-1S.

Świetne działo i mobilność.

No i prowadzi do OP IS-7 :D

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Aaaa ..

Mam pytanie na temat testowego servera tam można grać wszystkimi czołgami czy jak .?:>

Opublikowano

Na początku dostawało się 100mln expa i kasy,za które można było zbadać każdy czołg w grze.Ale serwer testowy został wyłączony.

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Aaaa ..

Mam pytanie na temat testowego servera tam można grać wszystkimi czołgami czy jak .?:>

Można było grać. Całe drzewka rozwoju udostępnić, ZSSR, Germany, USA, Francja, ale teraz server jest offline.
Opublikowano

A będzie on wgl jeszcze Online.?I czy tak dalej będzie. ? :)

Opublikowano

Ostatnie pytanie i temat close.

Ten server testowy wybiera się przy logowaniu do WoT.?Tak.?Chodzi mi o logowanie się do gry. tam powyżej loginu wybiera się server.

Opublikowano

Nie. Pobierasz całkiem nową instalkę która zajmuje 15mb, natomiast po jej instalacji się pobiera pliki gry ważące 2,5gb.

Close, jak otworzyć to napisz na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...