Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Razem z kilkoma kolegami wykupiliśmy serwer w celu stworzenia serwera RPG MTA:SA.

Jako, że żaden znasz nie zna się wystarczająco na skryptach aby napisać samemu całe RPG, postanowilismy wgrać RPG by mamart00. Jednak zaraz na początku pojawił się problem, a mianowicie:

- na oryginalnym skrypcie logowania, może zarejestrować się tylko 1 osoba, pierwsza

- żaden z wgranych innych, ( łącznie próbowałem 5 ) skryptów nie pozwala na zarejestrowanie kogokolwiek

Doszedłem więc do wniosku, że nie skrypt a coś innego, być może inny skrypt zawarty w RPG blokuje... Szukałem ( na tyle na ile amator potrafi ) błedu... szukałem i szukałem i nic..

Jeżeli ktoś z was jest w stanie i ma chwile na przejrzenie skryptów i powiedzenie co jest nie tak lub podesłania poprawionej wersji byłbym niezmiernie wdzięczny

Jeżeli skrypt, po wgraniu na serwer będzie poprawnie działał jestem gotów przyznać rangę administratora osobie której to zawdzięczam.

Zapraszam również na nasze forum

( jak będzie działał serwer, dokończę forum, odkąd istnienie serwera stanęło pod znakiem zapytania, zaprzestałem prace nad forum... )

Załączam link do wersji oryginalnej i tylko do tej ponieważ nie pamiętam który ze skryptów logowania jest akurat wgrany. A nie mogę ściągnąć go z serwa bo zapomniałem pasy a drugi założyciel ok kilku dni nie wchodzi na gg

Oryginał:

http://community.mta...electincludes=1

IP serwera

94.23.251.227:22031

Mam szczerą nadzieję, ze ktoś mi pomoże.

Pozdrawiam Francislaw

Mój numer gg: 17749577

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...