Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strzelanka na 2012 to...

*UFO*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Chcę w jakąś dobrą strzelankę pograć. Dzisiaj skończyłem Serious sam 3 :) Mam ochotę na dobrą akcję taką jak w swat 4 czy w snajper coś tam ;p

Co polecacie ? Mogą być najlepsze wymagania. Mam dobrego kompa :)

Opublikowano

Jeżeli preferujesz grę w singlu ( kampania ) to polecam Call of Duty Modern Warfare 4, a jeżeli multi to oczywiście Battlefield 3!

I jeszcze mogą być: Max Payn 3, RAGE, Bulletstorm no i to chyba tyle z tych co mogę polecić :)

Robię to co lubię, lubię to co chcę.

84564230168514981164.png

Opublikowano

Gram w kampanię. A czemu nie BF3 na single ? Widzę pierwszą częśc od madzi z yt i fajnie to wygląda w kampani.

Opublikowano

Może wygląda fajnie ale jest nudnaaaaa i drętwa, a w multi to BF3 to majstersztyk :) Jak chcesz w Kampanie to polecam CoD MW4 :)

84564230168514981164.png

Opublikowano

Fakt, Warface będzie dobre ;)

polecam Borderlands 2 <3

Rage

Battlefield 3 - Dobre multi

COD:MW3 - Dobry Single

Bulletstorm - całkiem fajna gra - Tworzyło je Polskie studio People Can Fly <3

Gears of War (niestety tylko jedynka, bo reszta na xkolca...) Gra dość stara, ale fajna fabularnie <3

@Ufo

Wiesz... BF od zawsze był robiony pod multi, i nie mają takiej wprawy fabularnej, grając w Single wydaje Ci się że jest robiona tylko po to aby wydłużyć grę w singla... a Co-Op jest przedłużeniem kampani...

@down

Taaaa? to ciekawe czemu Epic Games zatrudnia ludzi w Warszawie w studiu PCF?

i GOW'a nie robi Gearbox, tylko właśnie Epic Games.

Dowód? udaj sie na strone GOW'a i zobacz czy jest tam Gearbox.

Pozdro.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Taka ciekawostak. People Can Fly zostało wykupione przez Gearbox i jest odpowiedzialne za kolejną odsłonę Gears of War.

A co do Borderlands 2 miałem napisać tylko nazwa mi z głowy wyleciała .... A gra zapewne będzie w Topce gier 2012 r . :D

84564230168514981164.png

Opublikowano

Battlefield 3; Call Of Duty: Modern Warfare 3; Medal of Honor: Warfighter

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Nie ma 4 tylko mi się źle napisało :P Jest 3 :) A więc w singlu w kampani CoD MW3 Lepsze (choć nie powiem w multi jest też dobre). BF3 w kampani lekka drętwota i nudaaa za to w multi perełka !

84564230168514981164.png

Opublikowano

Call of Duty 4: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty: Modern Warfare 3

Polecam te 3 części, aby na prawdę wczuć się w klimat trzeba zacząć od początku, czyli MW, potem przez MW2 do MW3. Naprawdę świetna strzelanka, gorąco polecam.

Game Over

Opublikowano

nO TO PORGRATULOWAĆ.... Ściągam 4 :( Cały transfer na chomiku straciłem przez to ... 10GB ma

Opublikowano

nO TO PORGRATULOWAĆ.... Ściągam 4 :( Cały transfer na chomiku straciłem przez to ... 10GB ma

Hehe, gdybym ja miał ściągać wszystkie części to bym chyba umarł zanim by się ściągneło :) ponad 300 zł poszło z CoD'em xD

Jeszcze fajną grą jest Time Shift, stopujesz czas, itp. Nie jest to gra tego kosztu co CoD, i jest też trochę starsza, ale również jest bardzo fajna, i na pewno zajmuje mniej niż CoD.

http://www.youtube.com/watch?v=NBPnsJPPPXg

Game Over

Opublikowano

Gram w CoDa MW3 SUPER ! Gra nie zacina się. Chodzi bardzo dobrze. Ciekawe czy będzie jakaś konkurencja ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...