Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Witam pytanie co do giftu

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż chcę kupić 100k GP na allegro mam pytanie dogadałem się z nim że kupi mi broń i mi giftnie i teraz pytanie mam SSG a on COL2 to może mi wysłać broń z COL2 czy tylko do mojego lv SSG? jak to jest?

Opublikowano

Jak to nie jak sprzedaję 10kgp za 4 zł mam 100k gp jutro umówione ;) a więc

czyli jeden chuj czyli lepiej żeby od razu giftnął 100k i sam sobie kupię co chcę tak?

Opublikowano

Ty jakiś ułomny czy co? NIE DA SIĘ PRZEKAZYWAĆ KASY, GOŚCIU CIĘ WKRĘCA. A co do gifta to może ci giftnąć itemy tylko do takiej rangi jaką ty masz.

Opublikowano

Gość nie wkręca. Tylko ty źle zrozumiałeś. On wyraźnie napisał, ze może giftać tylko do COL2. Więc jak ktoś będzie miał wyższy LVL od niego to i tak może mu giftnąć tylko do COL2.

A ty weź SPEC-30D i AK-47 -30/90. I Tyle. A jak ci zostanie kasy to Miny niech ci gifta. Speca nie odpalaj poczekaj, aż wbiejsze MSG2 i rura.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Podsumowanie:

Item musi być do Twojego lvla jeśli masz mniejszy od niego. Czyli do ssg (same gówna.)

GP nie da się giftać. Jedynie itemy za gp.

Jeśli napiszesz kolejne pytanie odnośnie tego to mnie krew zaleje.

Nigdy nie patrzyłem po ile gp chodzi ale 10k za 4zł to dość dużo (bo ja kumplom sprzedaje 10k=1zl..):D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...