Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PyTANIE] BAN?

RaV447

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli np. za pierwszym razem możesz dostać tylko upomnienie, a następnym razem np. 1 dzień, 3 dni, 2 tygodnie itp. Nie jestem pewien czy kończy się na permie, bo nigdy nie dostałem, ale raczej jak będziesz w każdej grze wychodził (przykładowo), to możesz dostać za którymś razem perma.

Game Over

Opublikowano

Nie ma czegos takiego jak ban na zawsze perm itd to dostajecie ino za uzywanie map hackow i CD hackow jesli chodzi i wyjscia z gier to:

1 wyjscie upomnienie

2 wyjscie ban na dzien

3 wyjscie ban na 2 dni

4 wyjscie ban na 3 dni

5 wyjscie ban na 3 dni

6 wyjscie ban na 3 dni

i tak caly czas wiekszego bana niz 3 dni nie dostaniesz pozatym od trybunalu nie zalezy nic dali dziecia opcje zeby sobie poklikaly i czuly sie dowartosciowane bo tam i tak nawet ludzie spraw nie czytaja tylko leci ukarz ukarz ukarz nawet nie mozesz sie dowiedziec jak twoje rozprawy przebiegaja ile glosow na ulaskawienie a ile na bana jest a raz na miesiac dostaja wszyscy po 150 ip i to niby za to ze w trybunale banuja :P ja tam trybunalu nie robie nie bawie sie w tym od 3 miechow a i tak leca te ip :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie ma czegos takiego jak ban na zawsze perm itd to dostajecie ino za uzywanie map hackow i CD hackow jesli chodzi i wyjscia z gier to:

1 wyjscie upomnienie

2 wyjscie ban na dzien

3 wyjscie ban na 2 dni

4 wyjscie ban na 3 dni

5 wyjscie ban na 3 dni

6 wyjscie ban na 3 dni

i tak caly czas wiekszego bana niz 3 dni nie dostaniesz pozatym od trybunalu nie zalezy nic dali dziecia opcje zeby sobie poklikaly i czuly sie dowartosciowane bo tam i tak nawet ludzie spraw nie czytaja tylko leci ukarz ukarz ukarz nawet nie mozesz sie dowiedziec jak twoje rozprawy przebiegaja ile glosow na ulaskawienie a ile na bana jest a raz na miesiac dostaja wszyscy po 150 ip i to niby za to ze w trybunale banuja :P ja tam trybunalu nie robie nie bawie sie w tym od 3 miechow a i tak leca te ip :D

Po uju, już 2 tygodniowe bany miałem.

Opublikowano

1 wyjscie upomnienie

2 wyjscie ban na dzien

3 wyjscie ban na 2 dni

4 wyjscie ban na 3 dni

5 wyjscie ban na 3 dni

6 wyjscie ban na 3 dni

No jak, jak jest i na tydzień i na 2 tygodnie...

Opublikowano

Żeby dostać perma nie trzeba używać żadnych map hackow i kumpel się ostatnio o tym przekonał. 3x ban na 2 tyg i kolejny to był już perm.

Opublikowano

A ja nigdy nie miałem bana na 2 tygodnie i dostałem perma ;) tyle że riot mi skrócił po akcji z trybunałem.

Gold Member

nvm

Opublikowano

1 wyjscie upomnienie

2 wyjscie ban na dzien

3 wyjscie ban na 2 dni

4 wyjscie ban na 3 dni

5 wyjscie ban na 3 dni

6 wyjscie ban na 3 dni

Po pierwsze jak już dostaniesz bana na 3 dni za wychodzenie to następny jest na tydzień i 2 tygodnie. Perm za trybunał żaden problem dostać pierwszy ban na tydzień drugi na 2 tygodnie i trzeci perm jak ostro trollujesz. Po drugie w trybunale nie banują gracze, tylko te zgłoszenia które dostaną dużą liczbę "Ukaraj" są przesyłane do Riotu -.-

ja tam trybunalu nie robie nie bawie sie w tym od 3 miechow a i tak leca te ip

A w tej bajce były smoki?

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Opublikowano

Jako że mam już 9 kont ( 27, 19, 16 i mniejsze) czuje się jako osoba doświadczona. Patrzyłem na supporcie i maksymalna kara to tydzien, a jak ktoś cały czas opuszcza i oni to zauważa to permik. Już tyle banów na tym 27 miałem, ale tylko tygodniowe :)

Kocham frydgi

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...