Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chciałbym zrobić serwer dla mnie i dla znajomych oczywiście 24h, i nie wiem jakiego hostera wybrać . Chciałbym by był tak 10slotowy- max 20, lecz żeby nie był zbyt drogi, a opłata sms;em, lecz nie wiem czy jets taka możliwość, żeby każdy płacił za siebie smsem, jeżeli zapłaci gra, jeżeli nie to nie gra. Chciałbym żebyście przybliżyli mi tą sprawę, bo ja się na tmy nie znam. Dzięki, i przepraszam, ze tak chaotycznie ale się śpieszę .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Najlepszy hosting i najtańszy to ownserver. Polecam kumpel miał na nim serwer 23 slotowy i płacił 30zł. Za 10slotow zapłacisz 15zł przelewem sms 30zł. Jeżeli chciałbyś linka do Hostingu pisz na pw!

beznazwy1ji.pngDaj Like bo się popłacze.
Opublikowano

Na craftserve.pl masz możliwość wpłacania sms'em na portfel.

Podajesz znajomym tylko kod sms'a i nr pod jaki mają wysłać,a oni podają Ci kod jaki dostali zwrotnym sms'em.

#down

Wiadomo że sms'em jest drożej,ale autor tematu chce sms'em,a raczej o dużo taniej nigdzie nie znajdziesz + craftserve ma możliwość wpłacania na portfel.

1393619387-U339575.png

Opublikowano

@up jaki jest sens kupować serwer sms na craftserve jak kosztuje 1.5 razy więcej zresztą tak jest na wszystkich hostingach , ale polecam mineserv lub craftserve. Jedynym minusem craftserve jest to ze nie mozna edytować craftbukkita a tak to jest spoko dają nawet podląd mapy a mineserv też ponoć fajny.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Ale czy każdy będzie mógł zapłacić za siebie ? Co będzie jeżeli nie zapłaci? Czy to jets tak, że np każdy wysyła sms za 5zł i np w sumie smsy mają być za warość 30żł i wtedy serwer działa czy jak :D ?

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Bywalec
Opublikowano

najlepiej to jakbyć sobie zrobił na ycraft.pl

Każdy wpłaca za siebie za swojego slota 6 z czymś tam i macie już na koncie pieniądze później opłacasz serwer i dostajesz ip i panel, następnie tylko przedłużasz umowę.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Nie ma dyskusji że craftserve jest najlepszym hostingiem lecz jest drogim. Z tych tańczych polecam ycraft.pl

Opublikowano

nie, nie gadacie bzdury craftserve najlepszy pod MC? ... Fiberhost.pl wysokie stawki sms a cena za slot jest normalna i kazdy bedzie mogl placic za siebie zdecydowanie odradzam pukawkevi ycraft.

Nie reklamujemy serwerów w sygnaturach + gif OFF.

Opublikowano

nie, nie gadacie bzdury craftserve najlepszy pod MC? ... Fiberhost.pl wysokie stawki sms a cena za slot jest normalna i kazdy bedzie mogl placic za siebie zdecydowanie odradzam pukawkevi ycraft.

Fiberhost.pl? xD

Na craftserve dostajesz mumble ;p

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Ja polecam Ci mineserv, ycraft, ownserver. Na każdym miałem serwer, i przy full serwerze nie było lagów (zwykły surv, mało pluginów ). Na pukawce też miałem, również ani laga :)

00979453523907008934.png
Opublikowano

Ja polecam Ci mineserv, ycraft, ownserver. Na każdym miałem serwer, i przy full serwerze nie było lagów (zwykły surv, mało pluginów ). Na pukawce też miałem, również ani laga :)

OwnSerwer.pl ? chyba sobie człowieku w chuja lecisz? przecież tam kompletna masówka jest 50 serwerów na 1 maszynie.

Zdecydowanie fiberhost.pl

Opublikowano

Fiberhost.pl? xD

i Z tej racji autor ma brać tam serwer bo dają dodatkowe mumble.. ? nie żartujmy

tylko i wyłacznie fiberhost.pl

Opublikowano

Polecam fiberhost.pl stawiam u nich juz 2 serwer bo 100 zl z vipow mam przez nie caly msc. *_* A na fiberhost jest mozliwosc kupna mumble. :x

Opublikowano

Fiberhost.pl? xD

Tak, tak. CraftServe was zamanipulowało tanimi dodatkami do serwera, kolega kupił serwer IRON w promocji, 10-12 TPS i nie dało nic zrobić.

Polecam ze swojej strony FiberHost.pl - sprawdzony hosting.

Opublikowano

Zawsze mozesz wziac testowy, ew. zapraszam pod ip z opis aby się przekonać o jakości ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...