Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Mider , na rankedy.

SilvEx™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2.png

Posiadam: x.x.x

Zależy mi na: Tak jak w temacie miderze na rankedy .

Preferuję: Orianne / Brand'a / Fizz'em .

Możecie również dodać własne poprozycje . :)

Nagradzam Plus'em.

Opublikowano

Na rankedy fizza? Chyba każdy ma kupionego Ryze, a Ryze jest kontrą na fizza ...

Ja bym Ci polecił Branda :

+ mini ignite z pasywki

+ ogromny dmg

+ AoE ult (5 razy się odbija)

+ 1 CC, ale trudno trafić gdy mamy mobilnego przeciwnika

+ łatwy harras przeciwnika (W w casterów i gdy wróg jest obok minionów klikamy E i mamy harras)

- focusowany jako 1

- szybko zjada manę

Opublikowano

Oriana trudna do ogarnięcia jeżeli ogarniasz to czemu nie sam opanowałem branda (zdaje mi się do perfekcji) i kupując dorana na początek wcale nie zjada tak dużo many oczywiscie jeżeli nie spamujesz skillami

oynk.png

Opublikowano

LoL, co do takiego głupiego pytania nie ma odpowiedzi -.-

Na każdego champa jest kontra. W zależności który masz pick, pierwszy czy drugi. Po twoim pytaniu myślę, że ciągle będziesz junglerem (if you know what j mean) xD

Opublikowano

Oriana trudna do ogarnięcia jeżeli ogarniasz to czemu nie sam opanowałem branda (zdaje mi się do perfekcji) i kupując dorana na początek wcale nie zjada tak dużo many oczywiscie jeżeli nie spamujesz skillami

Jezeli kupujesza dorana jako first item to widze ze opanowales go do perfekcji

VmFHaU51U19fX2V1bmVfX18yMjVfX19NY1ZhZ2luYV9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Ziggs sie nie nadaje na rankedy na mida? a tak odchodzac od tematu tam kolega napisal ze na kazda postac jest kontra, na ziggsa kto jest kontra?

Opublikowano

Z tych trzech które wymieniłeś bierz Fiza. Najfajniejsza z tych wszystkich postaci. Daje sporo funu z gry. Jednak wymaga trochę ogarnięcia i wyczucia. Jest bardzo mobilny, ulti robi fajne zamieszanie w teamfightach, w early radzi sobie bardzo dobrze.

Na rankedy jak najbardziej się nadaje.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Też dobry pick kolega ja kupil na rankedy 1650-1700 elo i chwali ta postac poprzez aoe stun ult or slow i ogromny spam e = duzy dmg.

1337

Opublikowano

Z tych wymienionych bierz fizza. Świetne early jak i late, duuży dmg, przydatny w tf, dość ciężko go skontrować.

Możesz też kupić Ahri. 2 AoE skille, ulti niczym 3x flash, CC, dobrze zbudowana jest bardzo mobilna.

League of Legends

Opublikowano

Z tych wymienionych bierz fizza. Świetne early jak i late, duuży dmg, przydatny w tf, dość ciężko go skontrować.

Możesz też kupić Ahri. 2 AoE skille, ulti niczym 3x flash, CC, dobrze zbudowana jest bardzo mobilna.

Mam Ahri .;3

Opublikowano

Kupiłem Orianne :3...

~~~~~~

Z powodu , że nie mogę stworzyć następnego tematu o tej tematyce...

Mam do was jeszcze jedno pytanie .

post-695841-0-65794300-1348390986.png

Postaci : Brand vs Cassiopeia vs Fizz

Zależy mi na : Dobrym Early i Mid ,sporym dmg ...?

Inne : Proszę o podanie +/- do tych postaci .

Opublikowano

Brand jest ok. Jak potrafisz trafiać ze skili aoe to możesz zadać potężny dmg, dobre combo, obszarowe ulti, ma stuna, łatwa farma.

Opublikowano

Biiora Branda- bierzesz Talona

Biora Fizza-bierzesz Talona

Biora cassio-bierzesz Talona

Z tych trzech wybralbym cassio, miazga w late game. Tylko.dostajesz Galia na ryj i lezysz.

A tak pozatym to ap Sion i Talon oraz Ziggs (jego team fighty sa przejebane)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...