Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno Xbox 360

klucha500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, zastanawiam się nad kupnem Xbox'a 360 i chciałbym się poradzić was, czy za cenę 1360zł opyla się kupić używanego xbox'a 360 z dyskiem 250 gb z rokiem produkcji 2010-czerwiec + RGH(nie wiem jaki chip,ale chyba coolrunner rev.c) + LT 3.0 + 2x pad + sensor kinect + okablowanie(bez hdmi), wszystko jest w stanie Bardzo dobrym na dobry i w 100% sprawne,( tak przynajmniej na allegro pisze), czy kupno takiego xbox'a to ryzyko czy się opłaca. Czekam na odp. ;)

5113992856.png

Nowicjusz
Opublikowano

2 pady

Xbox360

ALLEGRO ... czyli ryzyko zawszę bd

Tak Ci powiem ,że się opłaca mniej więcej

Ale... Xbox jest beznadziejny i bardziej polecam ps3

Opublikowano

@UP

To nie jest temat na pisanie co jest lepsze (xkloc czy ps3)

@TOP

Kupowanie używanego, przerobionego xboxa to zawsze jest ryzyko.

Osobiście na Twoim miejscu kupiłbym xboxa w jakimś sklepie, a potem go przerobił.

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

@As spoko, tylko że ja wole xbox'a bo ma kontroler ruchu którego nie trzeba trzymać ;)

@Up no wiem ze na allegro jest zawsze ryzyko ale gość już dużo sprzedał xbox'ow, a co do nowego to za taka cenę nie kupie takiego zestawu a co dopiero z przeróbka RGH i lt, a budżet mam wąski :(

Macie jeszcze jakieś propozycje czy dygresje?

Jeśli ktoś kupił coś podobnego lub ma takiego x'a to proszę o jakies wskazówki bo jeszcze nie miałem żadnego x'a.

All dzięki za odpowiedzi, czekam na jeszcze kilka ;)

5113992856.png

Opublikowano

Ja kupiłem x'a 250, 2010, z 1 padem i 1 grą za 600. Więc mi się wydaje, że z 2 padami do 800 wyłapałbyś.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Lepiej poszukaj nowej Slimki podatnej na RGH i przerob.

Jesli Allegro to tylko odbior osobisty bo wtedy mozesz wszystko 10 razy sprawdzic.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Kup sobie lepiej ps3 nowe, taką zajawke miałem na xboxa, kupiłem, potem kinecta, 20 gier i w nic nie gram, a u kumpla na ps3 z ps3 move (jakoś tak, ta pałka do gier) o wiele fajniej się gra

1272247667773s.jpg

Opublikowano

@UPy to nie jest dział do porównywania xbox'a i ps'a.

@TOPIC kup lepiej w sklepie , ja kupiłem w Media Markt.

||OFICJALNY SPAMER MPCFORUM||

"Mam szacunek dla uczciwych , mam pogardę dla fałszywych".

"Twoja krytyka , mnie nie dotyka:)".

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja za 1400 zł 250 Gb, Slim, nowy 2x pad i 3 gry ^ ^ Na świeta dostałem Kinecta koszt około 400 zł ; D

Ps. Ps3 to shit ;)

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

W sklepie, wydasz więcej ale będziesz miał gwarancje.

Tutaj masz slimke 250 gb za 1000 zł

http://www.saturnpolska.com/konsola-microsoft-xbox-360-250-gb-wiedzmin-2-zabojcy-krolow-edycja-rozszerzona-forza-motorsport-4-essentials-edition-fifa-13,id-674929 

Kinect wyniesie cie 400 zł. Więc wydasz 1400 zł z gwarancją.

Jak dla mnie nie opłaca się za 1360 jak za 1400 możesz mieć nowego z gwarancja.

Ogółem to nie jest temat do porównywania,

ale powiem tak

PS3 - Jest stworzony pod dużo rzeczy typu internet, filmu

X360 - Jest stworzony typowo pod gry

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Powiem tyle.Kupiłem dobrego działającego xboxa z 2011r. za 500 zł na allegro i nie mam żadnych zastrzerzeń.Bardzo mi się podoba myślałem że nie będzie mi sie podobała gra na konsloli ale powiem ci że lepjej mi się gra niż na Pc : ]

Opublikowano

Powiem tyle.Kupiłem dobrego działającego xboxa z 2011r. za 500 zł na allegro i nie mam żadnych zastrzerzeń.Bardzo mi się podoba myślałem że nie będzie mi sie podobała gra na konsloli ale powiem ci że lepjej mi się gra niż na Pc : ]

Po to jest konsola, na padzie masz szybszą reakcje niż na PC.

Dla tych co grają w CoD'a polecam kupić,

http://allegro.pl/xbox-360-pc-pad-razer-onza-tournament-edition-w-wa-i2694628706.html 

Co do tematu to na allegro taniej ale nie ma gwarancji więc masz ryzyko.

Ja osobiście bym wolał wydać więcej i mieć pewność, zobacz se mój post wyżej i przeczytaj go dobrze ;)

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Ja niedawno kupiłem sobie Xbox'a Slima 250gb + kinect + 3gry + 1 pad + potrzebne kable + darmowy kodzik na golda. Kupiłem za 1444zł w AGD EURO RTV. Nawet się opłacało. A co do tematu to na Allegro jest zawsze ryzyko. Popatrz na komentarze tego użytkownika który to wystawia, albo podaj linka do tej aukcji. A co do kupowania w sklepach to tam masz gwarancje (tak jak pisał Temepraturek) jakbyś chiał oddać lub by ci nie działała (rzadki przypadek ^^). Pozdrawiam i życzę miłego zakupu :)

Opublikowano

Jako, że to przerobiony xbox to bym nie ryzykował i po prostu kupił nowego w sklepie typu Media Markt lub Saturn, bo nie dość, że masz 100% gwarancji to jeszcze możesz liczyć na dodatki - bo budżet nie jest mały. Ja osobiście polecam kupno w Media - sam skorzystałem i jestem zadowolony.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...