Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] RAM

HWSDestroy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko czy jak dorzucę trochę RAM do kompa (aktualnie mam 2G DDR2) to jest jakaś szansa że CA będzie szybciej chodziło i nie zacinało się ?

robię wszystko defragmentuje dysk, grę na Game Boster ustawiam na przyśpieszenie i usprawnienie ale nadal się tnie ;/

mój komputer to:

Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200)

Pamięć fizyczna 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)

Karta wideo NVIDIA GeForce 8400GS (1024 MB)

i 2x 50 GB dyski

i oczywiście win XP Professional

Opublikowano

mam zamiar dokupić 2 GB albo 4 albo moge 2x 2 bo mam jeszcze 3 wolne wejścia

a jak będę miał juz te dajmy 2 Gb więcej to czy podczas nagrywania FRPASEM albo recorderem CA to będzie sie mocno ścinać czy mniej ?

Opublikowano

a jakbym dorzucił RAM i dysk z 200-300 GB to dało by coś to ?

Bo aktualnie mam 2 dyski po 50 GB na jednym jest cały win i inne składniki od kompa a na D mam muze CA i inne programy

Opublikowano

Karta graficzna jak dla mnie to jest dosyć dobra BF3 bez problemów chodzi na niej :D

na średnich ustawieniach czasami są lekkie zacięcia :D

Opublikowano

Dysk ma tutaj dużo do gry nie znacie się to nie piszcie dysk ma szybkość przesyłania danych im wolniejszy tym gorzej może to all chodzić ja mam stary 250gb mam 4x rdzeniowy Phenom 3,2 4B ramu Geil i GT430 1GB i Crysis 2 na średnich mi się tnie robiłem wszystko aż wkońcu pogadałem z informatykiem i powiedział mi że Dysk i nawet zasilacz bo mam 400W jakiegoś słabego za 40 zł mogą to all psuć.A jak ktoś się jeszcze chcę zemną kłócić niech poczyta

Opublikowano

Masz jednordzen i on dyskwalifikuje plynna gre w combata bez uprzedniej optymalizacji systemu

Jednym slowem wylacz wszystkie mozliwe procesy ktore nie sa systemowe i odpal combata, powinno byc lepiej.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...