Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Irelia vs Ezreal vs Wukong

StudzeKisiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Irelia vs Ezreal vs Wukong

Zależy mi na: Dobrym late, DMG

Dodatkowe informacje: Właściwie to grałem kiedyś Ezem i jak dla mnie to jest dobry jedynie w early i mid. W late inne postacie go przeganiają. Ale podobno jest top 1 AD. A wy co powiecie na ten temat? Poza tym większość pisze że Irelia jest lepsza od Wukonga - jednak to on mi się bardziej podoba ze względu na skille.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Irelią nie grałem i się nie wypowiem, ale wiem, że Wukong zrobi większy zamęt w Tf niż irelia. Wukong posiada dobry system ucieczki, AoE ulta, który podbija, ma niewidkę, jest postacią na solo topa lub do jungli, potrafi zrobić 2x Q.

Opublikowano

1.png

Zależy mi na: Dobrym late, DMG

Dodatkowe informacje: Właściwie to grałem kiedyś Ezem i jak dla mnie to jest dobry jedynie w early i mid. W late inne postacie go przeganiają. Ale podobno jest top 1 AD. A wy co powiecie na ten temat? Poza tym większość pisze że Irelia jest lepsza od Wukonga - jednak to on mi się bardziej podoba ze względu na skille.

yy ciekawe kto ci tak powiedzial top 1 carry to vayne/kog maw sieja zamet w late. Up ma racje wukong swietny w tf dzieki w plus ulti

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

yy ciekawe kto ci tak powiedzial top 1 carry to vayne/kog maw sieja zamet w late. Up ma racje wukong swietny w tf dzieki w plus ulti

Jasne. Ale porównaj sobie early eza vs early koga. Co do tematu. To jeśli chcecie to się wypowiadajcie ale raczej wybiore wukonga.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Jeśli chcesz dobre late to bez wątpienia Irelia:

+całkiem spory sustain

+dobrze radzi sobie w early

+nawet jeśli Cię zgnębią na początku, to i tak w late carrujesz grę

+true dmg

+doskok do przeciwnika

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Kup sobie eza.

Aoe ulti, łatwa farma, skillshoty, łatwy harras przeciwnika, jeden z lepszych ad carry, dobry dmg, mobilny, dobry escape system.

Opublikowano

Kup sobie eza.

Aoe ulti, łatwa farma, skillshoty, łatwy harras przeciwnika, jeden z lepszych ad carry, dobry dmg, mobilny, dobry escape system.

Założę się że nawet nie przeczytałeś zawartości tematu. Gdziekolwiek ktoś napisał vs ezreal Ty od razu wbijałeś i wklejałeś swoją regułkę. :(

A co powiecie na temat volibeara? Kiedyś nim grałem i ciężko było mnie ubić + dobre dmg z W. Jak jest z nim teraz? Jakiś nerf czy buff?

Skoro vs ez to podałem wyjaśnienie dlaczego ez...

Rozumiem że sugerujesz się tylko nazwą tematu a generator został stworzony dla picu?

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Założę się że nawet nie przeczytałeś zawartości tematu. Gdziekolwiek ktoś napisał vs ezreal Ty od razu wbijałeś i wklejałeś swoją regułkę. :(

Skoro vs ez to podałem wyjaśnienie dlaczego ez...

Opublikowano

Irelia wyfarmiona sieka w late game w early nie jest taka mocna.

Wukong moim zdaniem nie jest jakąś super postacią ale nie jest zły też ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...