Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pomoc w kupnie dobrego konta:)

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten typek co wystawił tego majora na ebayu wycisnąłby 8stówek jakby szwaba jakiegoś przycisnął :)

Permy są fajne (zależy czym lubisz grać i co) Jak nie szkoda Ci kasy to brałbym tego majorka

2096247301.png

Opublikowano

Te pierwsze, 2 spece na perma to duży plus, do tego ma jeszcze Cobre i Busha, MG36, G36E LE, i itemy dla speca w Inboxie. Postaraj się cene wynegocjować, zeby bylo tak 350-400.

Opublikowano

Poleca, ci pierwsze. Powody nie widac tak naprawdę ile GP ten kolo w 2 koncie ma. I do tego permy słabe. A tu masz w Spece Classical. Do tego itemki. jak byś władował jeszcze ze 300-400 zł w NX na tym pierwszym to masz dobre konto.

Jak chcesz to możemy porozmawiać ja ci mogę sprzedać za 150-200 zł 1LT3 i MSG1. Cena zależy od tego czy chcesz , zebym ci ejszcze itemków dorzucił etc. spec i jakieś bronie.

To jak coś pisz PW. Doładujesz w moje konto 300-400zł i będziesz miał bardzo dobre konto, dobry clan i w dodatku dużo GP.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Zdecydowanie pierwsza aukcja jest lepsza. Cena jest większa ale jednak jest dużo permów, dwa spece do wyboru, do koloru. Do tego dobra ranga i elitka. Wszystko jest lepsze niż w drugiej :)

Opublikowano

Nie opłaca się każdego, widziałem icon_star_lv2.gif za 200 zł Permy: CQB P90TR SNIPKI ZE 3 I COBRA I BUSHMASTER i spec classic scorpion

332xoc2.png

Bywalec
Opublikowano

Jak masz kupic jakie kolwiek konto to pamiętaj żeby miało wszystkie dane do zmiany hasła bo może nie przyjemnie się po jakimś czasie zrobić

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

@@ racja.

Sprawdź to dokładnie. I jak chesz te konto co mówiłem odemnie. Właściwie to 2 to pisz. Wszystkie dane do zmiany hasła na 2. Itemków dużo. Permów też trochę. Za 200zł masz porządne konto wbijane bez hacków, modów, powerlvl. A do tego 150K GP.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

@up to daj link jak taki kozak jestes, teraz sa tylko te dwa i prosi o pomoc w wybraniu.

@Top ten za 500.

Nie ma już tej licytacji skonczyła się!

332xoc2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...