Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Rozwój postaci na DivineWorld s2

xVolturi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ten poradnik dotyczy rozwoju swojej wirtualnej postaci na serwerze jakim jest Divine World s2

Poradnik Zawiera :

1. Rozwoj ogólny postaci

2. Miejsca na Exp

3. Ekwipunek do PvP oraz PvE

4. Oraz ogolnego najprostrzego Zarobku.

1. Rozwoj postaci :

- Wybieramy postac to chyba kazdy wie i wybierze ja według wlasnego uznania Ja osobiscie na ten serwer polecam

Wojownika Body lub Szamana Smoka.

- Staty :

-- Wojownik Body/Mental 2;1 z czego 2 w sile i 1 w witalnosc (Ja polecam dawac najpierw u obu w full PZ potem sila i reszta poniewaz na serwerze jest duzy exp i szybko sie to uzupelni)

-- Sura BM/WP takze polecam 2;1 2 w Inteligencje i 1 w witalnosc lub najpierw int potem pz

-- Szaman Smok/Healer full int potem Pz i zrecznosc nie pakujemy nic w sile poniewaz sila ma sie nijak do szamana

-- Ninja Dagger/Archer Tutaj polecam tylko i wylacznie 2;1 2 wpkt. w zrecznosc i 1 w witalnosc

- Skille :

Bodziak - Aura/Berek/Wir/Szarza/trzystronne

Mental - Silne cialo/Duchowe uderzenie /Walniecie/Tapniecie/Uderzenie miecza

Sura BM - Ochronka/Mroczny kamien/Mroczne uderzenie/Ducowy cios/Duszek/Ogniste uderzenie

Sura WP - Czarowane ostrze/Strach/Czarowana Zbroja/Wirek/Palec/Rozproszenie

Szaman Smok - Blogoslawienstwo/Pomoc smoka/Skowyt/Odbicie reszta rzadko sie przydaje do expa.

Szaman Leczenie(Healer) - Przywolanie Blyskawicy/Leczenie/Blyskawiczny rzut/Zwinnosc/Burzowy szpon/Zwiekszenie Ataku

Ninja Dagger - Zasadzka/Szybki atak/Wirujacy sztylet/Chmurka/ "INVISIBLE"

Ninja Archer - Tutaj co do skilli to wbijajcie na P skille wedlug wlasnego widzimisie poniewaz te skille maja sie nijak co do expa.

2. Miejsce do Expa/Expowiska

- 1-30 Najlepiej na metkach od 5-15 lvl daja duzo expa i wbijemy 30 w 3 minutki

- 30-42 W m2 na all mobkach

- 42-55 Dolina Orkow - polecam zrobic bony na orki + HP + bron ze Sr 35+

- 55-75 V2 Loch Pajakow - tam juz zaopatrujemy sie w roski wszelakie/Max HP/Skille P/I jedziemy :D

- 75 Udajemy sie do Pana stojacego kolo hanlarki roznosci i przenosimy sie na atlantyd v1 i bijemy tam do 85+

- 85 Udajemy sie znow do tego Pana i klikamy Atlantyde v2 i lejemy tam do 99 lvla - Roski/HP/Truciak 40+/Stalka/Eq nieb lez/

I lejemy bony napisze nizej

- 99-124 To idziemy na mapke Zombie jest tam bardzo latwo wiec nie padniecie lecz jest to mala mapka i dla all krolestw wiec mozecie miec trudnosci z ksuciem :D polecam grac od 0.00-10.00 lub od 21.00-rana

- 124-180 Lecimy na mapke z fajnymi panami w kapturach i ich pieskami aby wejsc na ta mapke potrzebne nam beda 8x serce bera

180-250 Jak wbije napisze poniewaz sam mam 169 lvl i jeszcze nie wiem gdzie najlepiej sie expi.

3.Eq PvE i PvP

- PvE

Ja proponuje wszystkim juz od 75 zrobic sobie takie eq

W Zbroji/Butach/Naszyjniku/Kolcach Wbic 4x20 + 5k HP

W Broni na 75 wbic 40-50 SR

W Helmie - Ludzie/Diably/Trupy/Blyskawice/Reg PZ

Bransa - Wlasciwie to samo co w Helmie bez blyskawic bo trzeba zastapic je krytykiem

Tarcza - NNO/Blok/Int,sila,zrecznosc/ludzie/diably

W 6/7 - HP/Potwory

- PVP Opisze pozniej nie mam czasu teraz.

4. Ogolny Najprostrzy Zarobek

-Najpierw musimy na pieskach jedna postacia (poniewaz sztabki leca na kazdym lvlu na kazdych mobach)

Wydropic przynajmniej 20x 200 sztabek po 5kk

Ok gdy mamy te 20kkk kupujemy na rynku 16 dodan 6/7 bonu i dodajemy do naszego glownego ekwipunku na postaci.

Kupujemy potem zmianki i probojemy wbic hp/potwory

Gdy nam sie uda wbijamy 130+ i chodzimy na WW (Wieza Wygnancow) -- Zarobek PERFECT - Perly/ulepszacze/Roski itp.

Drugi sposob zarobku to zrobie takiego eq i chodzenie na metki w av1/av2/na mapce od 99/na mapce od 124 itp. - Zarobek calkiem spoko nawet bym powiedzial swietny lecz trzeba troche posiedziec.

KONIEC.

Dziekuje za przeczytanie poradnika Mysle ze niektorym sie przyda licze na +

tipsygnatura8.png

Z Serii Brzydkie,Niestarannie zrobione Sygnaturki

Daj +

Opublikowano

Pryda sie . Tutek opisany bardzo ladnie, kolor nie razi w oczy i wszystko okey :) Wykorzystam dziekuje Lajk

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

A no tak... haha sorrki ale nie bede zmienial tego chyba nie robi duzej roznicy. :D

Nie ma różnicy? Aha... Ktoś kto nie grał nigdy nie będzie miał pojęcia czy są na P...

''Szaman Smok - Blogoslawienstwo/Pomoc smoka/Skowyt/Odbicie reszta rzadko sie przydaje do expa.'' - Tym to mnie rozwaliłeś z taką kolejnością skili to faktycznie musisz być pro ^_^

Ps. Jak nie masz czasu to napisz później, a nie na odwal...

Znasz jakiś fajny serwer ? Szukasz kogoś do wspólnej gry? Pisz śmiało ! Bo nudy... ;x

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Zanim to przeczytam nabiję ten lvl.. xD Nie no, całkiem przydatne, ale niektóre skille źle poukładane. >.< Mimo to masz plus'a. :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...