Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to opłacalne/wypali?

SinnersSong

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, myślałem jak szybko zarobić, i przypomniało mi się, że mam konto 27 lvl mag na enigmie Anakin850, i sposób na zarobek sam się pojawił! Na finesi napisałem do takiego kolesia chyba 50 któryś, i zapytałem czy chce konto, napisał, że tak, to podałem mu pasy. Uważacie mnie za kretyna? No ale patrzcie, on przerzuci, itemy kase itp, zmieni hasło i E-MAIL, ale przecież mogę anulować do 7 dni, więc po kilku dniach anuluje, i zmienie hasło, i zdobędę itemki :D Fajny pomysł? Wiem, że to jest nie fer i go okradne, ale ten koleś ukradł moje CAŁE konto z 71 lvl ;P bd remis :)

Pomocnik
Opublikowano

Żałosne , masz sumienie czlowieku , to ze on moze Ci to zrobil nie znaczy , ze Ty masz to robic -,-

Opublikowano

Nie anulujesz w ciagu 7 dni poniewaz musial bys wejsc w to konto i przez konto anulowac a tego nie zrobic bo nie masz pasow wiec jednym slowem masz po koncie

Opublikowano

jest to nie fair. temat zamykam bo jest bez sensu. Zastanów się nad sobą

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...