Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kocioł z aruby

kore_10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś dziś dzieje się w kotle z uruby i jest związane z jokerem x 5 jeśli ktoś coś zauważy jak naprzykład 40x pokład;> proszę o info w tym temacie ponieważ planują zmianę w systemie nagród za pergi co za tym idzie mogą to szybko naprawić więc trzeba wykożystać :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zrozumiale? udało się 2 graczom podczas wrzucania mojo otrzymać spore ilości np pokładów mojo (voodoo) czy pergaminów [znacznie przekraczającą ilość -joker x 6] więc bardziej wartościowych przedmiotów jakie można uzyskać ale nie potrafimy odtwożyć zdarzenia z tąd ten wątek -może ktoś coś wie i potrafi nas nauczyć;) P.S. a coś mi się czuje że Ty Pijawka zdaje się coś wiesz;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja to mam

to może sie z nami podzielisz a tak wg to jest / był ( nie wiem czy działa) jeden sposób na bugowanie kociołka wrzucało sie mojo normalnie ale tak aby uzbierać x4 bądz x5 jokera potem wywalało sie wiekszą ilosc mojo np z 25 tak żeby joker przeszedł x6 i na 0 wskoczył nastepnie sie odświeża kocioł i wrzuca 1 mojo liczy x8 x9

Ps przydatne jeśli macie do wrzucenia z 100 mojo można zaoszczedzić z 10%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...