Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szaman smok czy healer

kamien4421

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam chęc zagrac szamanem tylko który z nich wybrac lepiej zeby do PvP tez nei był cienias no i do expa zeby metka se pobic itp

Jakim bulidem isc ?

/reflink

Opublikowano

Smok, pvp jak i exp jest świetny ;)

Co do bulida, bardziej pod pvp czy pod exp?

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Jak chcesz expic szamanem samemu to dam Ci taki build.

Strzelak (bo szybszy cooldown niz skowyt)-pomoc-blogo-skowyt-odbicie-talizman

Build sprawdzony bo sam go używałem na PL. Wbiłem 78 lv :))

Opublikowano

No więc tak . Polecam ci szaman smok , Dlaczego ??

Skile:

błogo/pomoc/smoczy skowyt/strzelak/ a pózniej jak wolisz do pvp talizman jako buuf odbicie( dla mnie odbicie jest zbędne)

Plusy smoka:

-expi sie bardzo dobrze zarzucając bufki na siebie ,

-masz duza przewage w pt , szaman smok zawsze ale to zawsze jest potrzebny jako wsparcie w druzynie do "bufowania" (nie koniecznie) co jest większym plusem , stoisz bufasz a exp sam ci leci ;) -męcza się inni :PP

- do pvp szaman smok jest lepszy od helera , gdyż jak wymaksujesz sobie skille i eq w int , szansa na kryta i blogo sie zwieksza . krytyczne uderzenie jest najwazniejsze podczas pvp im wiecej go masz tym lepiej dla ciebie :))))

SZAMAN Leczenie różni sie tym , że szybciej ładują mu sie skile , oraz może się leczyć , ale w starciu z bardzo dobrym smokiem nie ma szans w pvp ;)

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Większość @up to nooby.

Smok najlepszy tylko smok itd.

Prawdziwa gra w metina to tylko i wyłącznie Healer .

Przy odrobinie umiejętności można ogarniać wszystkich w pvp a do expa również elegancko.

Bulid 2x int 1x heal / Rzut Piorunem Leczenie Zwinnosc Przywolanie Blyskawicy Szpon i Zwiekszenie Ataku pózniej.

TYLKO HEALER JEB*C SMOKA:*

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja powiem tak healer jest na niższych lvl pro na pvp a smok na wyższych ale jak to pl to ja bym wybrał smoka ma mocna bufy na wyższych lvl healer liże ziemie czesto kryty wchodza i jeszcze smok umie hitac nawet ladnie a heale to kaleka względem hitow jego sila to szybkie skile i walka na odległość wiec mu zr dużo daje i int mu duzo daje tez wiec trudne to jest ale ja bym wybrał smoka czemu ?

jak przypierdoli na wojnie gildi w grupkę to nie ma co zbierać po wrogach

czemu nie healer bo na wyższych bo walka jest w zwarciu a healer sie nie nadaje smok owszem i trzeba hitac..a healer ma strasznie chujowe

Opublikowano

Ja osobiście wolę smoka no bo można kosić na hity prawda? ^_^ jak skille to błogo->pomoc->skowyt->strzelak->talizman-> odbicie na PLu jest zbugowane, a na niektórych serwerach nie :)

54j7mx.jpg

http://marekjoe.xaa....php?add=BrunoxD

Nawet jeśli wszyscy w Ciebie zwątpili pokaż im jak bardzo się mylili.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...