Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Po przerwie - Hacki PL?

martinmaster11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

:) po ponad rocznej przerwie mam zamiar wrócić do metka :P tak z nudów :PP Mam pytanko:

Jakie są aktualnie działające hacki, boty, bugi?

Działa DMG hack? Waithack ? Jaki jest najlepszy darmowy bot i jaki płatny? ( kiedyś używałem easymetin2 ) :P

z góry dzięki za odpowiedź

:)

PS. proszę najlepiej o linki do botów, tematów, i link do tematu z aktualnym ominięciem hackshield-a.

Pozdrawiam

:)

2avatarma_wqsshp.jpg
Opublikowano

Polecam sciagnac Moda od Kamera. i do osobnego clienta wrzucic m2boba. na bobie masz exbota, FB, WH, Speedhacka itp. czyli wszystko co potbrzebne do botowania, a w kamer modzie sczerze przydaje mi sie tylko pickup bo w bobie jest slaby;/ ustwawiam bota zeby expil na m2Bobie, a obok stawiam postac na modzie Kamera zeby zbieral drop z ziemi i wszytsko elegancko funkcjonuje.

Bo niestety nie mozna Moda i M2boba uruchomic jednoczesnie na jednym cliencie. Mysle ze troche pomoglem:)

Opublikowano

dzieki panowie ;) A jakis platny bot? i mysle, ze juz ostatnie pytanko : lataja jeszcze te chmary chinskich farmbotow po 100 postaci z nickami "asdsgvf" ? :P

może czasem spotkasz jedną lub dwa boty ławiące na górach ale i tak szybko bana wyłapią bo widac wszędzie nowy team jest i dobrze pracują. długo chinolów już nie widziałem ;P

Opublikowano

Lub stary dobry EasyMetin. Wiem ze teraz jest platny tj. bodajze dwie godzinki mozna dziennie zagrac i zeby dalej ciagnac to trzeba wykupic. pamietam jesszcze jak byl za free to byl chyba najlepszy bocik jakiego uzywalem;) Pozdrawiam

Opublikowano

@ref

PS. aby nie zakladac tematu... jest jakis dzialajacy wykrywacz metinow ( lub idzie ustawic w m2bob aby pokazywal metiny na calej mapie? ) bo aktualnei pokazuje tylko na tej "zblizonej" i za duzo nie widac... :P

2avatarma_wqsshp.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...