Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] snajperka

Gość Mateu5z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka! czy możecie mi doradzić jaką kupić snajperka do 8000FUNDS , zastanawiałem się nad m95 czy to dobry wybór ? a po za tym czy możecie mi powiedzieć jakie M95 ma DMG przy strzale w tułów ?

Opublikowano

Jezeli jeszcze jest kup sobie zestaw: OFOF BLUE. Masz tam m95 plus. Lufa precyzyjna + magazynek viper + kolba nie pamietam jaka. Przy takim sprzecie strzal w tulow ok. 70. A no i oczywiscie dochodzi ubranko :). Sam posiadam ten zestaw i jest zajebisty, a kosztuje 5000 funds

skrillexh.png
Opublikowano

l96a1 w jestwie jtiger masz z dodatkami i saiga mam M95 i L96a1 i SKS i najlepsza jest l96a1 jest niesamowita szybko sie przeładowuje obrażenia przy strzelaniu heda i tak nie maja z naczenia większego przy niej bardzo celna a w tym zestawie jak ja kupujesz to masz jeszcze lunete 2x powiększenie więc sie nie zastanawiaj tylko bierz pakiet z L96a1 chyba, ze masz małe fundusze to zestaw zwiadowcy blu

Opublikowano

jtigera kupuj! o wiele bardziej się opłaca..... zasięg bardzo dobry hedhots=100% dead nie tak jak gol....

szybkostrzelne sniperki takie jak SKS nie są dla sniperów... są dla cip z aimbotami :) sniper ma campić.....

YAY

Opublikowano

też polecam jtigera bardzo dobry zestaw mam m95 i l96a1 i mogę stwierdzić że częściej wybieram l96a1 bo po 1 jest bardzo szybkostrzelna w porównaniu do m95 a na dodatek ma dużo więcej naboi i można dłużej dedać wrogów

Opublikowano

kupiłem m95 +magazynek Viper+Lufa+kolba i jest super :) Temat do zamknięcia

Opublikowano

to poco nas się pytałeś o zdanie jak i tak wszystkie głosy na l96 i 1 na m95?....

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...