Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Umiejętności

Gość Mateu5z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć w BFP4F zacząłem grać wczoraj , wybrałem zwiadowce, mam dziś zamiar do niego dokupić m95 ale mniejsza z tym chciałbym was zapytać w co walić punkty umiejętności które dostajemy za każdą range

Opublikowano

Kup sobie pakiet ofof blue zwiadowcy. Masz tam m95 + lufa + magazynek viper + kolba stabilizujaca + ubranko + m1911 (pukawka). Zestaw ten kosztuje 5000 funds i jest wart swojej ceny, ale nie wiem czy jest caly czas dostepny

Sorry ze nabijam posty, ale w fonie sie nie da edytowac.

Odnośnie punktów to wal w to prawe pole, nie pamietam nazwy, ale potem mozna odblokowac "infiltracje bojowa" co sprawia ze jestes nie do wykrycia, lub mozesz wykupic szybszy sprint itd.

skrillexh.png
Opublikowano

up@ sebeXTM bardzo mi sie podoba ten zestaw gdzie moge go kupic?

Opublikowano

@UP

Odpalasz battlefielda i wybierasz zakładkę "Okazje" tam klikasz na okazje i jedziesz na sam dół. Tam masz OFOF pakiet zwiadowcy blue/Pakiet twórcy

skrillexh.png
Opublikowano

Lepszy jest l96a1 obie bronie zdejmują na 2 strzały ale l96a1 w pakiecie za 9k funds(chyba) ma lunete co ma duże przybliżenie (tym kółeczkiem w myszce ustawiasz przybliżenie!!) o wiele szybciej przeładowuje , większy magazynek i o wiele przyjemniejsza gra :)

Opublikowano

sam posiadam l96 + saige ... jak umiesz grać to na LUZIE 20-30/1-10 wbijesz na mapach basra/sharq

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...