Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta

MHBK

Jaka wersja !!!  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. jaka Wersja ma byc

• Survival
      0
    • FreeBuild
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Następna durna ankieta bez sensu.

Żeby nie było offtopu to proszę, poniżej moja wypowiedź.

Oba tryby są dobre, wystarczy tylko dobra konfiguracja pluginów - jeżeli chodzi o freebuild.

Oczywiście przy twoich zdolnościach wątpię żeby jakikolwiek z tych trybów przetrwał i zbawił do siebie

graczy.

Skoro jako twórca serwera nie wiesz co masz zrobić to jak ty chcesz zrobić serwer? Na to trzeba mieć pomysł

a nie ściągnąć paczkę serwerową z internetu i zrobić ankietę.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Ja już mam Wybrany Swój tryb Gry i Go Realizuje a tą ankietę zrobił mój kolega na Swojego Serwa więc nie piszcie mi że ja nie wiem jaki Tryb Gry bo to już jest ustalone .

Teraz jedynie wystarczy Wykończyć prace i serwer będzie dostępny dla wszystkich Graczy Więc nie życzę sobie SPAMU na temat "Bo ty jesteś właścicielem i ty powinieneś wiedzieć jaki tryb gry" Naprawdę bo to aż zniechęca do robienia tego co się kocha stawianie i Konfiguracja plików serwerowych to Moje Hobby Wiec Serwer nie będzie Pobrany

prosto z neta ponieważ było by to pójście na łatwiznę ...

Ekipa Serwera Holi tak nie robi możecie być pewni ze tak nie jest więc jeśli poczekać cierpliwie to wyrobimy się do soboty i serwer będzie dostępny dla was

Oczywiście Serwer Będzie Dedykowany żebyście mogli Grac 24/7

jednakże Serwer Liczy tylko 10 Slotów dla tego bo nie wiemy czy będzie się wam podobał serwer ,od was zależy czy będzie dodane kolejna ilość slotów

Jeśli będą Gracza Będzie Więcej

Ale Myślę że 10 Slotów na Start też jest Dobre bo Wiadomo nie kupie od razu 100 slotów a okażę się że nie Będzie Graczy ;]

Z mojej strony to Wszystko niedługo podamy szczególniejsze informacje na temat Serwera Holi

Opublikowano

Liczba graczy wzrasta wprost proporcjonalnie do ilości slotów, z powodów czysto logicznych.

Nikty nie będzie chciał grać na serwerze surival 10 slotowym, ponieważ gracze na takich serwerach lubią wyzwania w postaci innych graczy. A na serwerze 10 nie znajdziesz wielu przeciwników..

Opublikowano

ostatni raz mowie to nie jest Serwer typu Survival jesli wejdziesz na serwer i pograsz to sie przekonasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...