Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] 9 lvl i brak nowych tras

Darkkamil4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam już lvl 9 a od 7 lvl nie mam żadnej nowej trasy co robic

Wiem że powinny pojawić sie takie trasy jak North Road i Starlight Street ale nie ma ich

pomocy

Opublikowano

Ilość tras już nie zależy od Twojego lvl. Jest pare tras podzielonych na klasy samochodów i codziennie się zmieniaja. Jak dziś masz takie to jutro będziesz mial inne.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Ilość tras już nie zależy od Twojego lvl. Jest pare tras podzielonych na klasy samochodów i codziennie się zmieniaja. Jak dziś masz takie to jutro będziesz mial inne.

Dzięki

Ale w takim razie co zrobic aby mieć nowe trasy ?? mam 2 samochody od 2 lvl nic się nie zmienia tzn ( brak tych nowych tras ) więc co trzeba zrobic ?? ile można jeździc po tych samych

Mam rozumieć że co bym nie zrobił dziś będę mieć tylko takie a jutro inne ??? przecież to max paranoja

Opublikowano

Dobrze rozumiesz :) niczym nie zwiększysz liczby wyścigów. Jutro będziesz miał inne. To jest wprowadzone od ostatniej większej aktualizacji. Dla mnie też nie ma to sensu.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Dobrze rozumiesz :) niczym nie zwiększysz liczby wyścigów. Jutro będziesz miał inne. To jest wprowadzone od ostatniej większej aktualizacji. Dla mnie też nie ma to sensu.

Wiedziałem że np gry przeglądarkowe mają taką mechanike gry że zniechęcają do grania ( bo nie da się nic robić jak zużyje się energie )

Ale pierwszy raz spotykam sie z czymś podobnym w normalnej grze aby celowo zniechęcać do gry

Mam nadzieje, że zrozumieją że to tylko odbiera im graczy a nie zachęca do pozostania.

Opublikowano

Niektórzy to lubią, ale ja nie i już się nie ścigam, zbieram tylko diamenciki i kolekcjonuje samochody, bo sobie nie moge znaleźć partnera do ucieczek na hakach.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

No wiesz ja mam tylko 7 tras więc to lekka masakra ileż można

mam nadzieje że potem bedzie wiecej naraz odblokowanych...

Aha nie wiesz jak zmniejszyć poziom poszukiwań ??

Opublikowano

Nigdy się na to nie patrzyłem. Tu zazwyczaj każdy woli max. poziom poszukiwań jeśli chodzi o pościg, a w ucieczce chyba nie ma znaczenia jaki się ma poziom.

No a po za tym to nie nowość, bo chyba w każdym NFS jak cię złapią to poziom spada.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Nigdy się na to nie patrzyłem. Tu zazwyczaj każdy woli max. poziom poszukiwań jeśli chodzi o pościg, a w ucieczce chyba nie ma znaczenia jaki się ma poziom.

Nie wiem jak każdy ale ja grając bez kombinacji to przy 4 lvl jest naprawde gorąco

no nic to teraz pozostaje mi tylko uciekać policji... bo o normalnych wyscigach można zapomnieć :-(

No a po za tym to nie nowość, bo chyba w każdym NFS jak cię złapią to poziom spada.

Nie pamiętam jak to było dawniej ale nigdy nie miałem problemów z policja w nfs

a tu od 4 przestawało byc to zabawne

Szkoda tylko że tylu graczy gra tu na trainerach ( lekka porażka )

Opublikowano

Dla kogoś kto nie gra na trainerach może być troszkę ciężko uciec policji, ale dla kogoś kto gra to powiedzmy, że to sama przyjemność.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

No rozumiem W singla czasem używałem trainera

No ale przecież to multi A to już przegiecie używac trainera w multi ( no chyba że ktos nigdy nie będzie wchodzi w jakąkowlwiek interakcje z innymi graczami to ujdzie ale tak )

tylko dziś w ciągu 2 godzin spotkałem koło 4 graczy którzy jechali na trainerach ( ba byli tak nie udolni że nie potrafili prowadzić na nich bo kto by wyrobił przy tak kosmicznych predkościach jak powyżej 500 czy ileś tam na godzine....)

Opublikowano

Nie no gra wymiata

Wczoraj był mój pierwszy dzień i miałem 7 wyścigów ( nie licze poscigów )

Dziś mam aż 5 wyscigów WooooW !!! Na godzine grania spoko ale po 2 godzinach pa pa

Czy to są jakieś żarty !! ??

po co te lvl ( nie wspomne o kasie ( po co ona ) skoro każde ciekawe auto jest za realna kase )

Opublikowano

Są też ciekawe auta za kase z gry (np. Lexus LFA, Aston Martin DBS i inne). A im wyższy lvl tym masz więcej naklejek i więcej miejsc w garażu.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Są też ciekawe auta za kase z gry (np. Lexus LFA, Aston Martin DBS i inne). A im wyższy lvl tym masz więcej naklejek i więcej miejsc w garażu.

No wiadomo, że jakieś konkretne auta ( osiągi ) są

Ale jak patrzyłem po takich co by miały przyzwoite osiągi no i fajnie by było aby mi się podobały to takich nie ma. ( no szok bo tyle samochodów )

No ale i tak nadal zostaje najwiękrzy problem wyscigów szczególnie że nie zawsze ich liczba w nastepnym dniu wzrasta ( u mnie zmalała ) fakt mam jedną trase którą znam ale jej mam już dość wiadomo dlaczego.

Wychodzi na to że to ma być gra na góra godzinke dziennie no max 2 ??? ( przecież nie gra się np codziennie a czasem chciało by się poswięcić wieczór tzn 3 do 5 godzin ) A to tu odpada ! :-(

Opublikowano

Powiem Tyle opwiedziałem o tej sytuacji z małą iloscią tras tzn koło 6 na dzień ( znajomym )

Nikt mi nie uwieżył wyśmiali mnie że Nikt by nie zrobił czegoś tak debilnego !!!

Sam Jak idiota wydałem kase na gre ( jakieś 25 zeta nie wiedząc co mnie czeka ) opisy w necie móiły co innego.

Opublikowano

Niektórzy to lubią, ale ja nie i już się nie ścigam, zbieram tylko diamenciki i kolekcjonuje samochody, bo sobie nie moge znaleźć partnera do ucieczek na hakach.