Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Na temat Dedyka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam klika pytań wraz z kolegą złożyliśmy się na serwer metin2 :D i postanowiliśmy założyć własnego dedyka tylko jest dużo ale :

1. Z kąd mam wziąć pliki serwerowe pod dedyka ?

2. z kąd mam wziąć stronę www pod dedyka ?

3. Czy może ma ktoś przerobione pliki odbugowane , spolszczone , zabezpieczone w 100% pliki i chciałby się podzielić niech piszę na PW

4. Czy normalnie się przerabia czyste pliki sf2k10 ? tak jak na hamachi ?

//

1. Czy mogę freebsd zrobić u siebie na komputerze takiego mini dedyka chciałbym zobaczyć jak to wygląda

2. Ma ktoś może tutka bądź filmik jak zrobić dedyka ? (tutka mam :D ale przyda się coś więcej)

/ Liczę na waszą pomoc :)

Opublikowano

Witam mam klika pytań wraz z kolegą złożyliśmy się na serwer metin2 :D i postanowiliśmy założyć własnego dedyka tylko jest dużo ale :

1. Z kąd mam wziąć pliki serwerowe pod dedyka ?

2. z kąd mam wziąć stronę www pod dedyka ?

3. Czy może ma ktoś przerobione pliki odbugowane , spolszczone , zabezpieczone w 100% pliki i chciałby się podzielić niech piszę na PW

4. Czy normalnie się przerabia czyste pliki sf2k10 ? tak jak na hamachi ?

//

1. Czy mogę freebsd zrobić u siebie na komputerze takiego mini dedyka chciałbym zobaczyć jak to wygląda

2. Ma ktoś może tutka bądź filmik jak zrobić dedyka ? (tutka mam :D ale przyda się coś więcej)

/ Liczę na waszą pomoc :)

1. Wszystkie pliki serwerowe pasują pod "Dedyka"

2. Każda strona pasuje pod dedyka.

3. Nie sądze, że Ci je ktokolwiek udostępni.

4. Tak przerabia się je normalnie :D

//

1. Tak, możesz tak zrobić.

2. Co masz na myśli? Jak zainstalować czyste FreeBSD na wirtualnej maszynie? -> http://lmgtfy.com/?q=FreeBSD+Installation+Guide+-+YouTube

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...