Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja]Dział seria Half-Life

Jano900

Dział seria Half-Life  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuję dodanie działu seria Half-Life. Seria dlatego ponieważ sam hl2 oraz epizody multiplayera nie mają a hl1 nie wiem. Hl2 deadmatch to hl2 multiplayer tylko inna gra. Tak samo chyba hl deadmatch. Mody są np cinematic mod oraz mody w innym sensie np Minerva Metastasis. Mając hl2 oraz episode one dostajemy możliwość posiadania kilkunastu modów dzięki czemu dział mógłby mieć większy ruch jak by się uprało wszystko w jednym.

Half-Life – seria komputerowych gier typu first-person shooter o tematyce fantastycznonaukowej stworzonych przez Valve Software.

Seria opowiada o fizyku Gordonie Freemanie, który początkowo pracuje dla Black Mesa Research Facility. Po wybuchu w labolatorium do świata przedostają się obce istoty z obcego wymiaru Xen.

Dodam jeszcze że musi to być dział nie podział. Trzeba by było uprać wszystkie hl wraz z dodatkami, episody, mody itd.

Tak by mógłby wyglądać dział:

Seria Half-Life

i tu subfora:

Half-Life

Dodatki Half-Life (opposing force, blue shift)

Half-Life Deadmatch

Half-Life 2

Epizody

Half-Life 2 Deadmatch

Modyfikacje Half-Life 2 (Minerva: Metastasis itd.)

Opublikowano

Rewelacyjna seria gierki, kiedyś lubiłem w to pykać, i właśnie to ściągam na nowo.

Pewnie, że Tak !

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Super gierka! Kiedyś w nią grałem dzięki za przypomnienie :) Oczywiście, że tak! :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

No tak, Gordą Fremą.

Oczywiście, są cheaty do HL, więc +++++++++++++++++++++++ można na testy stworzyć, chociaż to troszke przestarzała gra, próbowałbym tworzyć dział np. po ogłoszeniu daty premiery HL3.

jebać steam.

Opublikowano

Oczywiście, że TAK ! :)

Ta seria gierek jest naprawdę świetna, za młodych czasów ciągle w to grałem. Grałem w każdą część i każdą przeszedłem do końca na każdym poziomie trudności. ;) Nolife'em byłem. :D

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Niestety ale nie, za mało raczej graczy by było. na dodatek gra stara, więc modów nowych raczej nie będzie. Dodać można jak wyjdzie HL3. Sry, ale na nie.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Stara ale jara. Hl2 też starawy ale grafika przepiękna. Cinematic Mod ciągle jest w rozwoju więc mod jest i jeszcze te minervy i inne.

Opublikowano

Niestety ale nie, za mało raczej graczy by było. na dodatek gra stara, więc modów nowych raczej nie będzie. Dodać można jak wyjdzie HL3. Sry, ale na nie.

To, że twoi kumple z klasy nie wiedzieli, że jest coś takiego jak HL to mówisz, że mało graczy w to grało ?

Graczy było dużo i wciąż są, tak samo jak fani.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Jestem na TAK.

Świetna gra!

Grałem w nią na Single i naprawdę gra wymiata system.

Przez sieć się lepiej gra.

Wielkie TAK!

Pozdrawiam!!!

Edit@

Ten pierwszy filmik tło itd.

Podobne do Quick:D

Opublikowano

Half life 2 jest to klasyk oczywiście ;d. Każdy kto zaczynał grać miał pewnie styczność z tą właśnie grą. Dużo jest do niej Modyfikacji od Black Mesa do nie wiem do kąt. Ja jestem na Tak.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...