Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anty Reklama na serwer

wozak93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,jestem tutaj ,jeżeli ktoś szuka serwerów Minecraft , od razu wam powiem ,jaki odradzam ...

Nazwa Serwera to : OnyxCraft

Nie polecam serwera...

Ponieważ ?

Wszystko pięknie ,a tu nagle wchodzi admin ,odbiera Admina Glidli ,daje go innemu ,potem ten 'inny' claimuje spawna ,nastepnie ,admin kasuje glidlie... A jak się coś mówi ,ma to głęboko w D****. Nie polecam serwera ... Gracze mają po 7,8 lat ...

Opublikowano

Potwierdzam

Miło ,że ktoś jest mądry...

1. NIe zabrałem nikomu admina gildii.

2. Usunalem gildie bo zostal claimowany teren spawnu

3. NIe było żadnej próby wyjaśnienia z twojej strony

Po 1. Nie zabrałeś ? MrMaXiPL Zabrałeś ,dałeś Arodowi ,arod oddał ,ty znów mu dałeś ,potem arod dał Moda ,DJFarmer i on claimował...

Po 2. Mówiłem ,zbanuj DJFarmer ,bo ja nie moge wywalić z glidli ,ponieważ ,zabrałeś admina...

3. wystarczy to co mówiłem...

Opublikowano

1. NIe zabrałem nikomu admina gildii.

2. Usunalem gildie bo zostal claimowany teren spawnu

3. NIe było żadnej próby wyjaśnienia z twojej strony

1)Zabrałeś, też przy tym byłem

2)Bo jak dałeś komuś innemu, to on zclaimował, i ty usunąłeś -,-,(nic nie myślisz drogie dziecko)

3)Prośby może nie było ale był zdenerwowany, i jak pisał, a raczej pisaliśmy to admin-admini nie reagowali

Opublikowano

1)Zabrałeś, też przy tym byłem

2)Bo jak dałeś komuś innemu, to on zclaimował, i ty usunąłeś -,-,(nic nie myślisz drogie dziecko)

3)Prośby może nie było ale był zdenerwowany, i jak pisał, a raczej pisaliśmy to admin-admini nie reagowali

Dzieki za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...