Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co wolicie Heli vs jet

ZULicyPolskiej

Co wolisz???  

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. AH-64(Heli) VS F-35 (Jet) ale w grze ;D

• AH-64 (Heli)i na maksa skile na niego pancerne itp
    • F-35 (Jet)i na maksa skile dla niego bomby itp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zdecydowanie helikopterka :)

choć zabardzo nie umiem latać tym i tym ;f staram się nie iść na latwizne :) jedynie od 1-20lvl o ile pamiętam to wbiłem razem 15k expa i KONIEC :) reszta fragi ^^

YAY

Opublikowano

@UP@UP

taaa ale na dalianie też heli można napieprzać choć samolotem to trza umieć latać na tej mapie....

YAY

Opublikowano

Ale Jet z łatwością ownuje Heli :O

Ale gdy ktoś potrafi latać to nawet można rozjebać jeta xD

WGL obydwa sa wyjebane, nie ma heli to ide do jeta nie ma jetów to do heli xD

OndteAw.png
Opublikowano

Oczywiście, że Jet, mało ludzi go bierze bo nie umieją latać matoły, a wystarczy opdowiednio myszkę ustawić, na każdej mapie czy to oman czy to dalian ani razu nie giniesz. Na dalian oczywiście większa zabawa, heli można szybko zestrzelić, a jetem możesz latać i latać do końca mapy wystarczy tylko wiedzieć czym się lata i znać odrzutowiec, F35 ma taką zaletę, że może ''stanąć'' w powietrzu, a zwalniając, szybciej zwalnia niż Mig-29, Heli jest fajny na pierwszy raz, ale szybko sie nudzi, a jetem możesz się bawić i bawić. Takie moje zdanie.

Opublikowano

Ja powiem wam tak: jak ktos umie grac helikopterem i lubi szybko nabijac expa to grajcie nim, ja po ukonczeniu 25 levela dwukrotnie, postanowilem sobie dla zabawy polatac yetem. Tyle ode mnie.

Opublikowano

Heli, latał bym cały czas najchetniej bo umiem ale po co skoro 10 słabiaków zawsze siedzi przy heli i czeka aż się pojawi a jak się pojawi to przelecą metr i na drzewie lądują.

Jetem by dobrze mi się latało na mapach gdzieś 2x większych od omanu lub dalianu a tak to za mało miejsca

LOL

Opublikowano

dzisiaj se dla jaj polatałem heli na omanie .... 1 raz od dłuższego czasu... miałem wynik 36/0 expa 16+ ;]

heli rozwaliłem 8 razy pod rząd z czego jestem bardzo zadowolony xD

hmm może ze mnie taki zły pilot nie jest co?;>

heli =łatwy exp !

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...