Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Licytowanie przedmiotow

arekbezio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanko do was, wiec ile na Polsce 3 stawiac na : SG3N-BO1, SG3N-BO2, G3N-7900, LGF, LF-3, LF-2, Vengeance, Goliath, Leonov, Irys :) Wiec to tyle jezeli wiecie ile chodzi chociaz 1 z tych prosze napiszcie :) Pozdrawiam :P

Za kazda odpowiedz Like :)

Lubie to

Opublikowano

LGF to CCD. Na oficjalnym forum jest temat z cenami na handlu. Ja irki kupowałem po 80-120 mln, lf3 30 mln, bo2 30 mln ale to było troche czasu temu.

reklama

Opublikowano

Rano między godziną 6-10 jak bachory idą do szkoły najlepiej stawiać, ja po 30 baniek wygrywam irki, po południu w tej cenie nie ma szans. Podobnie inne rzeczy. Oczywiście nie jest powiedziane że cały czas będziesz wygrywał.

bugpointblack.png

Opublikowano

Ja jakieś pół roku temu na pl2 wtopiłem 200 mln na irka o 7 rano - wszystko zależy od szczęścia :)

Człowieku !

Temat o handlu na pl3 Ty wyjeżdżasz z pl2 i do tego z tego co było pół roku temu ...

Opublikowano

Ludzie ostatnio o 23 wygrałem irka za 33mln, a potem w następnej aukcji za 300k ;o

Wszystko zależy od farta ale koło 80mln powinieneś dostać. Rep-4 Kupiłem za 1 kredke. Golec jakoś z 60mln. Tyle wiem

Opublikowano

Człowieku !

Temat o handlu na pl3 Ty wyjeżdżasz z pl2 i do tego z tego co było pół roku temu ...

Najważniejszy sens miały ostatnie słowa

wszystko zależy od szczęścia :)

@Topic

Spójrz na " burdelowym forum " ceny i możesz śmiało po tyle wtapiać aż do skutku

Opublikowano

Zależy od tego ile osób jest na serwerze, im mniej osób tym wieksza szansa na wylicytowanie przedmiotu. Za vege daj 15 kk, za golca 30 kk, LF-3 to sprawa szczęścia. Nie mam pojęcia ile za lasery ale za elitarne odsłonki też trzeba sporo dać :P

Opublikowano

Ja jakieś pół roku temu na pl2 wtopiłem 200 mln na irka o 7 rano - wszystko zależy od szczęścia :)

pol roku temu to se kazdy flaxy bugowal to nie dziw sie, bo sam od np 6 rano do 9 wygrywalem za ogromna kase irki pol mld chyba;d bo bylo mnie na to stac;d;d a co lepsze raz mnie ktos przebil potem ja jego i tak ze 2 razy i wsumie1 mld ponad na irka wyszlo;d

ale teraz juz sie chyba uspokoily ceny;d wiec tak z 50 mln powinno styknac:)

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...