Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[champ] tankowata postać ze sporym dmg AP / walcząca z dystansu

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2.png

Posiadam: xxx IP

Zależy mi na: tankowatej postaci ze sporym dmg AP lub walczącą z dystansu ze sporą ilością hp/defa

Preferuję: myślę nad Gangplankiem . Podacie mi jakieś postaci ? Chcę tankowatą postać ze sporym dmg AP lub walczącą z dystansu ze sporą ilością hp/defa

Opublikowano

Tankowata postać to może Cho'Gath. Coraz częściej spotyka się ludzi robiących go pod ap tanka. Ma bardzo duży dmg ze swoich skill, a także jak na stackuje swojego ulta jest trudny do zabicia.

Opublikowano

ap tankow jest raczej malo nawet bardzo malo :P sejuani , cho i kilka innych sa ap tankami reszta to ap carry chyba ze troszke idziesz w hp.

Opublikowano

Jako tankowatego AP polecam Ci Swaina:

+ma spory podstawowy dmg - nawet bez itemów nadal zadajesz spory dmg, dzięki czemu nawet jak Cie zgnębią w early to potem możesz się odbić. Na dodatek można się budować bardziej tankowato

+bardzo dobry harras - q+e

+świetnie gankuje inne linie

+aoe snear może fajnie inicjować i ładnie działa w teamfightach

+ma praktycznie nieskończony sustain - hp z ulta, mana z passywa.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jak tak przeglądam to forum i widzę twoje tematy to wszędzie coś o gankplanku piszesz ;p albo jestem ślepy albo mam zwidy ale ja tak widzę ;p

jak tak chcesz tego gp to sobie go kup ;p ale nie jest jakis tankowaty jak ty chcesz ;p

Sadzić, Palić, Zalegalizować !!

Opublikowano

Melee "tankowaty" z dużym dmg AP - Nautilus, Rumble, Blitzcrank, Mordekaiser, Nunu, Singed.

Walcząca na dystans ze sporą ilością HP/DEF - Nie ma, ale moim zdaniem najbardziej pasuję Jayce.

Postacie walczące na dystans przeważnie mają mało życia i obrony.

Opublikowano

A może podacie jakąś tankowatą postać pod AD walczącą z dystansu ?? ;p

Jayce ostatni bardzo częsty solo toper z konkretnym dmg ad i hp :P

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...