Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Proszę o wycenę konta

inferinus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

9 samochodów, murcielago i charger r/t maja full max ultra

Viper, evo X, evo IX maja wszystkie ultra, ale nie wszystkie części są najlepsze

M3 e46, lfa, dbs i panamera jak widac na ss po kilka ulra, pro.

power ups grupowe po 600+, a inne 1500-1900

15 dni ciągu treasure hunt

Lancera IX i chargera r/t nie ma już do kupienia, a murcielago jest juz tylko za boosty.

15xlled.jpg2vl19qo.jpg2nbt8hy.jpg24e3slw.jpg5tz4w7.jpgdowfwz.jpg2chqiya.jpg2q384g6.jpg25svfh3.jpg

Opublikowano

jak myślisz że założysz konto nabijesz botem części i kase, kupisz kilka aut i bedziesz chciał komuś to konto wcisnąć za 30 zł to sie mylisz

Opublikowano

Moim zdaniem teraz nikt nie kupuję konto ponieważ gra jest ułatwiona.

Ale jeżeli moim zdaniem t oko 10zł .

Opublikowano

Tak jak up 10-20zl max. Nikt prawie nie "sprzedaje" kont do nfs world. A tak po za tym twoje autka mozna szybko kupić bot i go :D

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Na swoim koncie maiłem 50 lvl i 23 auta większość oczywiście za SB i sprzedałem za 80zł ale to było jeszcze przed wprowadzeniem nowych klas wiec dlatego tak drogo i kupiec dobrze mnie znał i wie że nie gram na hakach więc o nic się nie martwił.

Ale to co ty tu przedstawiłeś to nic innego jak shit no sory nie dał bym ci nawet tych 10 zł.

CPU: Intel Core i3-2350M, 2.3GHz

Memory: 6GB

Graphics: NVIDIA GeForce 610m (2GB)

Operating Systems: Windows 7 x64

Opublikowano

Hmm, 25 zł max jak @upy gadali, konta nie cieszą się sprzedazą, a Twoje nie szaleje :/

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

po pierwsze 3 samochody nie sa z hackow

po drugie 50 level zrobiony samemu ( kupiony exp za boost + ten dodatek co dalo EA i szlo szybko ) tyle ze na poscigach, wkurwiali mnie ludzie jezdzacy na sh+tankmode na wyscigach

po trzecie 2 samochodów nie ma do kupienia

po czwarte przestaje grac bo żal mi EA bo zrobili chu*owa gre dlatego chcialem sprzedac ale tu nawet konta sa bez wartosciowe a oni robia z ludzi wała

ale skoro tak to trudno

dzieki na pomoc

aha tępiciel sory ale chyba tylko kretyn albo narkoman sprzedalby konto za 80zl na ktore wydal duzo wiecej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...