Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] LWC Błąd Player_Interact

TakerMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem, iż chociaż mam najnowszą wersję tego pluginu oraz w permission mam wpisane - -lwc.protect, to i tak po wpisaniu /cprivate np. na drzwiach, wyskakuje mi komunikat:

[LWC]Internal error. Notify an admin immediately.

:PLAYER_INTERACT

Przeinstalowywanie plugina nic nie dało, wiec nie wiem, co może być źródłem problemu. Prosze wiec o szubką pomoc ;)

Opublikowano

pisząc "- -lwc.protect" blokujesz dostęp do komendy chomik ma racje zwykły permissions ma postać "-plugin.permissions"

u5niwrQ.png

Opublikowano

Może źle robię, ale to i tak nic nie daje. Oto permission:

groups:

Gracz:

default: true

permissions:

- -bukkit.command.kill

-lwc.protect

Opublikowano

Więc tak,

Usuń wszystkie pliki z folderu LWC, chyba, że zmieniałeś config to go zostaw.

Pobierz najnowszą wersję LWC i zamień ją ze starą, gdy problem dalej będzie występował to usuń config.

@Btw

Napisałeś, że chcesz im dać uprawnienia, jednak tą linijką - -lwc.protect zabroniłeś im jej używania.

groups:

Gracz:

default: true

prefix: "&f[Gracz]"

permissions:

- -bukkit.command.kill

- lwc.protect

Nie kopiuj oraz wklejaj tylko przepisz dokładnie, oraz w Permissions dodaj tyle spacji ile ma być ;3

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Z Permission teraz wszystko dobrze, lecz chyba wiem, dlaczego mam problem. Chociaż zgrałem najnowsze LWC, to i tak na konsoli pojawia mi się komunikat:

Error occurred while enabling LWC v4.3.0 (b736-git-1b1150b1) (August 08, 2012) (Is it up to date?)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Prowdopodobnie albo z jakimś innym pluginem się gryzie albo poprostu jest nie na tę samą wersję . ''(Is it up to date? Pyta nas czy wersja pliku jest aktualna. Ja myślę że to jakiś błąd pluginu niezależny od Ciebie .

Opublikowano

Z żadnym pluginem nie powinno się gryźć, ponieważ próbowałem bez żadnych pluginów, i to samo. Błąd pluginu niezależny ode mnie... hmm, a więc jaką wersję mają inne serwery wykorzystujące ten plugin? Trochę to dziwne

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie wiem czy rozwiazales swoj problem (ostatnia dataa postu )jestem nowy mam tak samo i wlasnie to naprawilem

Napisze to bo moze pomoge komus innemu

Mam pluginy:

Bukkit 1.4.5-R0.2 (Minecraft 1.4.4/1.4.5) WERSJA BETA

Bukkit xAuth v2.0.10 (1.2.5-R1.3+)

Bukkit WorldGuard 5.5.4 (1.3.2-R1.0)

Bukkit WorldEdit 5.4.3 (1.3.2-R2.0)

Bukkit Jobs v2.8.5 (1.2.5-R4.0)

Bukkit Essentials 2.9.4 (1.3.2)

Bukkit ChestShop v3.46 (1.3.1-R1.0)

i plugin ktory wadzil czyli

Bukkit Vault 1.2.19 (1.3.1-R2.0)

mysle ze to co podalem pomoze tez komus innemu jesli ma serwer z pukawka.peel [to nie jest reklama]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pomozecie mam to samo nie wiem wgrałem valut i sie zchrzaniło i pisze (PLAYER_INTERACT) więc usunelem valut i lwc wgralem i dalej pomożecie?

Ja mam tak gdy nawet mam op

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...