Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Dziwne zachowanie księdza

Cytryn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Jak pewnie wiecie albo nie jestem ateistą, lecz chodzę na religię gdyż religia w mojej szkole jest po to by się najeść napić pogadać i odrobić zadania.

Ostatnio mijałem księdza na korytażu (nie mam z nim lekcji) i powiedziałem kultularnie dzień dobry a on do mnie :

-Jak możesz do księdza mówić dzień dobry ?

-Jestem ateistą,

-Ale to nie powód by mówić mi słudze bożemu dzień dobry

-a co mam mówić ?

-Niech będzie bla bla lub szczęść boże

-ale jestem ateistą i nie wierzę w te brednie

-Idziemy do dyrektora

Wezwany został mój ojciec który nie ingeruje w mój ateizm, dyrektor był wyrozumiały.

Co najciekawsze następnego dnia gdy powiedziałem temu samemu ksiedzu dzień dobry znów trafiłem na dywanik.

Dziś miałem praktyki ale jutro idę do szkoły i chyba nie powiem mu nic jak go spotkam.

Czy mogę go gdzieś zgłosić ?

Opublikowano

A co on ci zrobił że chcesz go zgłosić? po prostu olej go, nie odzywaj się

Każdemu nauczycielowi mówię albo dzień dobry albo cześć więc dlaczego mam robić wyjątki ?

Pytam się jaka instytucja w tym katoli-pedo-licyźmie jest odpowiedzialna za księży w szkołach

Opublikowano

Mów Ave Satan !

To jest najlepsze rozwiązanie, a jak nie to nie mów nic ale patrz się wrednie na niego, wkurwi się ale nic Ci nie będzie mógł zrobić ;>

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ja zauważysz go to staraj się na niego nie patrzeć - traktować jak powietrze, żeby nie mógł się do cb przyczepić

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Kurw co za tematy tu powstają następny będzie jak że nauczycielka się na mnie krzywo patrzy ... Mów dzień dobry jak ci powie że do księdza tak się nie mówi to mu powiedz że to jest kulturalne przywitanie i ty nie uważasz go za osobę ponad społeczną " Duchownego " z tego powodu że nie wierzysz wtedy go zatka i będzie to przyjmował z pokorą . A po za tym wiesz co to znaczy ateizm ?

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Nie odzywaj się do niego i już. Głupi to głupi, nic takiemu nie zrobisz. Powinien odpowiedzieć dzień dobry czy co tam chce i już a nie do dyrektora wysyłać.

HBV27j.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...