Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CHAMP] 975 RP

fℓσяεк

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 924 RP

Zależy mi na: AD / AP carry, przydatny w TF\'ach, dobry w początkowej fazie gry jak i końcowej, dobry do farmienia oraz żeby zbyt często nie padał.

Preferuję: Ezreal, Diana, Zyra, Fizz

I tu mam kolejne pytanie.

Do 975 RP brakuje mi raptem 51 RP. Skąd ja je mogę wytrzasnąć? ;p

Albo może być też jakiś dobry jungler, który także będzie potem kosił wszystkich jak leci ^^

Opublikowano

Diana

+duża wytrzymałość

+ulti z niskim cd, odnawia się gdy użyjesz z nalożonym Q na przeciwniku

+ogromy dmg z Q

+slow + przyciągnięcie

"Kilka" brakujących RP można dostać wysyłając prośbę do supportu załączając jakiś rysunek / figurkę etc. związaną z LoLem. Jedni mówią że dodają max 40 RP, drudzy że max 50 RP.

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Opublikowano

"Kilka" brakujących RP można dostać wysyłając prośbę do supportu załączając jakiś rysunek / figurkę etc. związaną z LoLem. Jedni mówią że dodają max 40 RP, drudzy że max 50 RP.

Ojjj. Z tym rysunkiem to odpada :D Nie umiem rysować ;)

Opublikowano

Ojjj. Z tym rysunkiem to odpada :D Nie umiem rysować ;)

Nie trzeba umieć rysować, ja narysowałem Varusa kusznika, Branda jakiegoś i TF'a oni pewnie nie patrzą na te rysunki nawet, tylko chcą żebyśmy zrobili coś w zamian za te RP

Co do postaci to polecam Viktora, który jest teraz w promocji, jest zajebisty to TF, zabójczy laser i przyjemne uti, ma dobre przeliczniki.

Możesz kupić też Galio, jest strasznie wytrzymały przez swój W skill, który odnawia mu bardzo dużo hp, ja nie mając żadnego fizycznego defa tankowałem 2 turrety pod nexusem na W skillu bez utraty hp :) Zajebiste ulti do TF, które prowokuje wszystkich przeciwników do bicia ciebie, spore dmg na początku z Q skilla, E skill który przyśpiesza, kontruje większość AP carry na midzie

Opublikowano

Branda ulti wygrywa TF jak i AoE spelle. Swain jeśli nie zostanie skontrowany i się nafeeduje to dopiero coś robi.

Bierz Ezreala lub Zyre - najwięcej winów masz tymi champami.

Opublikowano

Swain ma bdb combo, wytrzymały i trudny do skontrowania.

Ale i tak polecam Fizza, ma miażdżące dmg, unik a zarazem escape/dogonienie pod E, wjazd z Q, świetne hity pod W no i ulti z dużym slowem i ślicznym dmg.

League of Legends

Opublikowano

W tf dużo robi Zyra dzięki swmu ulti.

A z AD polecam Gravesa, także dużo robi :)

Opublikowano

@UP Ale u mnie z rysowaniem i tak jest lipa. Tak bym to skaleczył, że raczej nic by nie wyszło. Tak wogóle ile Ci tych RP wtedy dodali?

A tak wracając do tematu.

Co sądzicie o Swainie lub Brandzie?

Odpal painta i wsadź

dwa obrazki z champami i na srodek logo . Ja tak dostałem RP : )

@topic

Swain jest bardzo dobry na mida.2x DoT , snare , sustain ,regen many z pasywu ; )

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Branda ulti wygrywa TF jak i AoE spelle. Swain jeśli nie zostanie skontrowany i się nafeeduje to dopiero coś robi.

Bierz Ezreala lub Zyre - najwięcej winów masz tymi champami.

Branda ulti jest dobre tylko jak wyskoczy Ci gdzieś 2typa w dżungli albo na lane bez minionów. Ult odbija się tylko 5 razy, co robi dość niski dmg w pojedynkach 5v5.

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...