Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wwe Youtube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,ostatnio na YT nie moge znaleśc żadnych ciekawych walk(przedstawień) i pomyślałem żeby założyc temat w którym byśmy dawali link do ciekawych walk(przedstawień) na YT(najlepiej w dobrej jakości ;])

Ja chciałbym polecic:

Rey Mysterio & Batista vs JBL & OG

To jest ukryta treść, proszę

Jeff hardy vs The Great Khali

#

Szukam tagże strony,forum(linki do downloada) z której można by sciągac (obojętnie w jakim języku) odcinki Raw,SmackDawn lub chociaż Zamknięte Imprezy

@Down

Wiem że wresling jest udawany i że to jest już wszysto ustalone.

Zresztą to czepiasz się sczegółów

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Ja uwielbiam Triple H za jego nute i wogole git Tylko szkoda ze wrestling jest udawany :D Kiedys byly walki w ktorych lala sie krew a walki te byly typu First Blood xD

-

Opublikowano

@Up

Może pojele się krew na WrestleMani która ma niedługo byc (za pare miesięcy),i ciekawe czy wygra The Undertaker czy ktoś go wkońcu pokona ;]

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano
To jest fajne xdd A anderteker przegrał jakiś czas temu z sijem pankiem ;( Anderteker 4 ewer !

phi -,- i tam to nie była walka :<

popołudniu dam kilka linków

Opublikowano

Trish Stratus,MVP and Mark Henry vs.Beth Phoenix,Chris Jericho and Big Show

W razie czego "dodaje" narazie tylko walki z Wreslingu,bo go uwielbiam(chociaż wiem że jest udawany ;])

Opublikowano
*sigh* Co jest fajnego w tych udawanych "zapasach"?

Jak dla mnie są jest super ;].Są gusta i guściki i każdy lubi to co lubi -nie zmienisz tego.Dzięki za wstawki chętnie obejrzę ;]