Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Eruris.pl - szaman smok

CraxaNaMaxa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy opłaca się grać szamanem smokiem z umkami? ;d

Mam laskę na 120 jak na razie +7 ma 27 um, 20 luda i 10 przeszywki...

Pytałem ludzi na serwie, to mówią ''nie wiem'' albo ''nie mam pojęcia'' x.x

Czy może faktycznie lepsze te sr, to mam jeszcze tam jakiś dzwon 53 sr i 20 luda... więc jak?

Proszę o szybką radę, oczywiście lajki ;d

1377019234-U697852.png

Opublikowano

To chyba nie jest takie trudne... UM = PvP, ŚR = Exp... Zależy czy wolisz szybko wbić max. lv. Czy wolisz siedzieć w M1 i cisnąć PvP...

sygna1q.jpg

Opublikowano

Chyba tam nie grałeś ^^ Proszę o wypowiedź osoby, która już tam grała i jest, że tak powiem ''doświadczona''...

Na różnych serwerach um jest zawsze do pvp, ale na eruris chyba jest inaczej... No nie wiem, ale chyba um da nie wiele, ze względu na to, że można wbijać po 20% magie + do tego po 20% dzwonki (o ile ktoś na to wpadnie) ;p... No, ale nie wiem, czy 27 um i 20 luda w broni, by nic nie dawało w PvP... ehh... Proszę o dalsze wypowiedzi...

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Chyba tam nie grałeś ^^ Proszę o wypowiedź osoby, która już tam grała i jest, że tak powiem ''doświadczona''...

Na różnych serwerach um jest zawsze do pvp, ale na eruris chyba jest inaczej... No nie wiem, ale chyba um da nie wiele, ze względu na to, że można wbijać po 20% magie + do tego po 20% dzwonki (o ile ktoś na to wpadnie) ;p... No, ale nie wiem, czy 27 um i 20 luda w broni, by nic nie dawało w PvP... ehh... Proszę o dalsze wypowiedzi...

Jeśli razem ze zbroją, roskami, wodami i absem na magie wychodzi więcej niż 95% to lepiej zrobić dzwonek z sr i szyciem... ;)

Opublikowano

Ja bym nie radził grać tą postacią. Na twoim miejscu zamieniłbym się z jakąś osobą za postać z niższym lv np. wojownik body ;-)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

jak juz cos to nie body tylko mental bo to kox a tam na serwie srednie ja gram surka wp 250lv i cisne ladnie 59% bez luda niestety ale umki tylko dla mentala archera i sury bm dla reszty tylko na pvp z szamankami mnie szamanki maja na 2 hity bo zrobilem absa na strzaly wiec i tak masz wiekszy + do wygranego pvp bo z 45% serwa niema na cb eq :P (sorki za bledy)

Opublikowano

Niestety, przy bugu magii (jedna z rosek daje 50% absa nie 20), na Erurisie dobry szaman to szaman z dzwonem sr. 52+. ludem, intą i przeszywą. Z umkami masz szanse jedynie wtedy kiedy nikt nie ma dobrych abs, a tam o dobre nie trudno, ewentualnie w pvp z szamanem i tylko z nim. Poza tym umy tez mają buga i miedzy 23 a 27 tak na prawde jest niewielka roznica.

Opublikowano

@up

Jeszcze o tym, że rosa 50% daje to nie słyszałem... ._. Ale być może, nie mówię nie, bo tak na prawdę nie wiem... :D

Dobra, wszystko wiem, podziękował i temat do zamknięcia. :)

1377019234-U697852.png

Opublikowano

ja mam dzwonek juz na 120 lvl, um 16+lud + int, i na tym lvl zloze nawet 180 na 3 skile.. : )

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Jeśli masz zamiar grac tam na dłuższą metę to polecam ci UM, ponieważ gdy masz ok. 50 sr + 20 L + i bijesz z hitów to jeśli ktoś ma full na dzwony to bijesz mu po 5k, a każdy wie, że na skile u szamana nie działają abs na dzwony / wachlarze tylko na magie .

8f6f6f7689734103.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...