Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] .. ?

blazej660

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 6300 IP

Zależy mi na: Najelpiej dystancie, postać ad lub hybdryda oraz może być też offtank (najlepiej)

Preferuję: Darius, choć wszyscy go już mają a ja lubię być oryginalny :)

Mam już jaxa i jego prosze mi nie doradzać :) I był bym wdzięczny o podanie +/- postaci ktore doradzicie :)

baner.png

Opublikowano

Jeśli chcesz być oryginalny to kup sobie Xertah'a. Ma ogromny zasięg spelli a na dodatek posiada duży dmg.

Lubisz nabijać posty?

Najelpiej dystancie, postać ad lub hybdryda oraz może być też offtank(najlepiej)

Olaf

+true dmg

+zajebisty sustain

+slow którym można również harrasować

+ulti usuwające efekty cc

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Opublikowano

Najelpiej dystancie, postać ad lub hybdryda oraz może być też offtank (najlepiej)

Do tego najlepiej sprawdzi się Jayce. Możesz być solo topem, ad carry, junglerem, offtankiem, full dmg.

Dobre skille, bardzo uniwersalne, od bardzo dlugo zasiegowych aoe skillshotow przez odrzucenia na booscie do speeda koncząc.

Bierz Jayce - kilka postaci i stylów w jednym <3

Opublikowano

Lubisz nabijać posty?

Olaf

+true dmg

+zajebisty sustain

+slow którym można również harrasować

+ulti usuwające efekty cc

Tak uwielbiam nabijać posty, przez te ponad 2 lata wbiłem tyle postów, że za każdego posta jakiego napiszę otrzymuję worek ziemniaków. (Rejestracja: 29 cze 2010) Jeszcze bardziej lubię pomagać ludziom w potrzebie.

@top

To może rivenka? Jest za 6300 dobrym offtankiem. Ma dobry escape, stuna, tarcze, mini odrzut, ulti, które daje jej dmg i falę (przydatna w tf).

Opublikowano

jayce bylby bardzo dobry ale jezeli nie umiesz nim grac to moze nidalee. ma dystansowe ataki wiec latwiej farmi na topie , trapy ktore mozesz ozywac zamiast wardow , heal , mozesz grac jako hybryda ap/ad , w mid / late game zadaje olbrzymi dmg pod ap duzy dmg z wloczni a pod offtanka duzy dmg z q jako tygrys ;p

Opublikowano

Kupiłem dariusa i w razie czego mam jeszcze 1 żeton wiec wymienie na ktoregos z polecanych :D Dla wszystkich leca lajki i dzieki za pomoc :P

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...