Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] x22 warto?

Masalkov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto kupić na miecha x22 do bf3? może znacie jakieś trochę tańsze i pewne cheaty do bf3?

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

x22 Najlepsze, jednak używaj z umiarem (Servery GGC) bo jak wyłapiesz bana to lipa. Istnieje taka możliwość zawsze ale oni dbają o to aby takie coś sie nie zdarzyło.

Miałem x22 i byłem zadowolony do czasu -,- dostałem banana za to że miałem zbyt wysokie staty.

OndteAw.png
Opublikowano

to istnieje możliwość bana na x22?

Warto jednak należy z tego także umieć korzystać.http://battlelog.bat...53/1/384611253/ Przed chwilą rozegrałem tam mecz i koleś korzystał z tego hacka i skończył z statami 239 9 po czym dostał bana [nie wiem czy na pb czy serwer]Skąd wiem ,że korzystał z x22? Idiota się chwalił :D

dostal bana na pb bo wszystko ma wyzerowane, a premium nie ma.

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

wgl czy to jest opłacalne bo kupie za 40 zł na miecha, a za to bym miał dodatek cq..

Opublikowano

to istnieje możliwość bana na x22?

dostal bana na pb bo wszystko ma wyzerowane, a premium nie ma.

Frajer jeszcze się chwalił na sayu ,że gra na hackach od x22 :D

Wydaje mi się ,że fpscheats.com ma tańsze hacki.Ta laska w dolnym rogu mnie przekonała :D

Opublikowano

To ja już w końcu nie wiem czy to kupować. Za to miał bym dodatek close quarters, a tak to tylko miesiąc przyjemności, a jak mnie jeszcze zbanuje to będzie tragedia sam już nie wiem.. ;(

Opublikowano

kurcze no .. niedługo chyba będę kupował premium jak zostanie mi hajsu z ubrań. już sam nie wiem, a chciał bym wymiatać na dużych podbojach i trollować ;d

Opublikowano

@Up ktoś cie pytał o zdanie na temat kupna ?

Pytał się to nie miej problemów. Dostanie bana to jego sprawa.

Ja dostałem Banana i nie płaczę... Chociaż wydałem na ta grę 250zł :)

OndteAw.png
Opublikowano

@Up ktoś cie pytał o zdanie na temat kupna ?

Pytał się to nie miej problemów. Dostanie bana to jego sprawa.

Ja dostałem Banana i nie płaczę... Chociaż wydałem na ta grę 250zł :)

Boś ofiara ;)

Nie ma to jak wydać 250 zł na banana :)

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

dobra, zbieram na to jebane premium.. do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...