Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]EVENT: Akcja specjalna Hitac w DarkOrbit

Wojak-PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najwyższy stopień alarmu! Nieznani obcy otworzyli ogień w stronę sektorów wszystkich 3 firm. Olbrzymi, futurystyczny statek-matka szerzy postrach we wszystkich niskich sektorach.

Możemy go zniszczyć dopiero po pokonaniu wszystkich należących do niego minionów.

Weźcie tych wrogów na cel, przechwyćcie ich cenny ładunek i zamieńcie go na losy loterii.

A działa to tak: gracz, który zniszczy miniony, otrzyma nowe fragmenty literowej układanki. Zbierzcie wszystkie litery słowa "Antec", a w nagrodę otrzymacie kapsułkę na loterię.

Możecie wymienić swoje kapsułki na losy loterii bezpośrednio na stronie uridium. Oczekują Was unikalne premie w grze jak np. w pełni wyposażone lasery LF4.. Poza grą oczekuje was całkiem specjalna nagroda: przygotowaliśmy dla Was ekskluzywne obudowy do komputerów Antec w designie DarkOrbit. Od 21.09.2012 r., godz. 00:01 do 07.10. 2012 r., godz. 23:59 odbędzie się akcja specjalna najwyższej klasy. Z góry zaplanowaliśmy oczywiście już kosmiczną piłkę, wrota inwazyjne i infiltrację.

Dokładne terminy znajdziecie na forum.

Nie rozumiem , można dostać komplet lf-4 ?!!

Czy co ?!

omg

Życzymy Wam udanej zabawy podczas wielkiej akcji specjalnej Hitac!

Wasza ekipa DarkOrbit

98725.png

Opublikowano

Ale to bp jest pojechane na mózg nie dość że kuby po 160k biją (zostaje tylko czołg citadelem i kamikadze na proty zawsze trochę u. będzie) ale żal oczywiste że ten rzekomy komplet lub może też jedną lf-4 na 16lv lub to dziwne lf-5 (niby) jakieś silniejsze od lf-4 na 16lv dostaną tylko ci pro bo te "noobki" nie mają szans jak na kubikach białką zaczną napierniczać i tyle z tego będzie.

Żal żal żal i jeszcze raz żal!

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Niewiadomo bo to BP zapewne tylko 1 LF 4 komplet to za dużo

@EDIT

z kubikami to tylko bug ... on zostanie naprawiony

Opublikowano

Dobra panowie ja chyba się przenoszę na Uridum Wars bo z tego co widzę darkorbit schodzi na totalne dno !!!!!!!!!. kubika nie można ubić kurde zaraz palladium usuną i dadzą mechanizm specjalny do p.e.t za 200 tysięcy uri który będzie je zbierał za 1000 paliwa na 30minut ;!!! .

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

Kurwa jeśli będzie można dostać komplet LF4 to kończę z grą...

Popieram ,to przesada .

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

BP by dali komplet lf4 ??

chyba sobie żartujecie, albo będzie można je odebrać jak się zrobi przelew za 300 euro to wteedy tak...

Opublikowano

Dla mnie "W PEŁNI WYPOSAŻONE LF4" to tylko taka bajera na zachęte, po to aby u graczy były plotki typu " To będzie cały komplet lf4 czyli będzie ich 30+" lub "To będzie LF4 na 16 lvlu". To jest tylko takie "zareklamowanie" tego, pewnie dadzą tylko 1Lf4. Ale w sumie zawsze coś. :)

Opublikowano

Przesadzacie , zawsze wnioskujecie tylko nagorsze ? moze nie chcecie dostac kompletnych lf-4 ? bo ja chce :D Sczescia Zdrowia :D

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

Wpełni wyposarzone lasery lf4 [Wciskają kity ,że lf4 jest takie mocne] ,a nie pełne wyposarzenie laserów lf4

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

w pełni wyposażone lasery LF4

to oznacza, że ulepszone lf-4 na full, nie to ze kurwa dostaniesz lf-4 tylko ci ulepsza tyle ile masz na 16 lvl i tyle

kurwa czytajcie ze zrozumieniem

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Lf4, eee tam, mnie ciekawi, co to wogóle jest? Gdzie? Ile wali, hp, shld? I czy kiedykolwiek ktoś to spotka. Rozpocząłem poszukiwania, może go znajdę :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

co to za kolejny badziew na kase . . . . . Jakieś losowania . . . . Pewnie będzie można za kase kupić losy :-) i będzie trzeba losowac :-)

18939be003303a1095db2b3f0c8991fb.png

Opublikowano

@ skorpion

Przeczytaj dokładnie od godziny 00 00 jutra czyli moje imieniny xD się zaczyna event i pojawi ten alien :) co wrzucałem screen w mediach reszte się jutro dowiemy :D

Opublikowano

Nie marudźcie ... Na pewno nie daliby kompletu lf4 to by był dla nch zbyt wielki spadek w zarobkach .

zakaz handlu

Opublikowano
Możecie wymienić swoje kapsułki na losy loterii bezpośrednio na stronie uridium. Oczekują Was unikalne premie w grze jak np. w pełni wyposażone lasery LF4

Czyli nagrody będą ograniczone ..

@up losy w tej loterii zapewne będziesz mógł kupić za prawdziwą kasę, a wtedy to dla nich czysty zarobek .. (przykład wzięty z eventów w farmeramie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...