Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 1680RP

mistrz0000000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh, co do tego "żeby postać szybko nie dedała" to będzie trudno, bo jeśli chcesz Carry to nie licz na wytrzymałość.

Polecam Ci Twisted Fate (Pozdrawiam ludzi, którzy mówią/pisza, że TF jest TYLKO pod AP)

+ CC co ok. 4sekundy

+ odnowienie many (w połączeniu z supp, który leczy zostajemy długo na linii)

+ duży zasięg z Q

+ dodatkowy AS i skrócone CD

+ ulti, które pozwala na dobić kogoś, uciec

- często banowany na ok. 1800

Opublikowano

- często banowany na ok. 1800

za co?

HAHAhaHAHHAHAHAhahaHAHAhaaHAHAHahahahah mistrz.

Banowany w kolejne na rankedach LOL. Chyba długo w tą grę nie grasz?

Co do tematu.. jedyną wytrzymałą postacią która może walczyć na odległość jest Jayce.

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Opublikowano

Kurde na odległość i za taką cene to dużo nie ma.

Jedynie co to ashe, tristana i może jeszcze twisted fate pod AD carry.

Za taką cenę ( nie chce liczyć) ale ponad 40-50 postaci.. ;)

@Topic

Polecam Ahri Charm,True DMG I 3 Flash'e w ulti.

Kennen też dobry MASA STUNÓW

Cpt%20Vezzie_eune_64_3_logo.png

Opublikowano

Jayce - To typowy solo topper i to bardzo dobry, raczej pod AD CARRY słaby, nigdy go nie widuję na innej pozycji niż TOP.

Co do TF-a Papierek AP > AD tyle w temacie TF'a

Ja bym na Twoim miejscu na dobrego AD CARRY pozbierał i wybrał co z typu "Graves/Ezreal/" ew. Cait/Vayne

Opublikowano

Jeśli to rp to moze je zostaw jak cię świerzbi. Weź pod uwage że każdy bohater jast możliwy za zakup Ip a skin już nie ja na twoim miejscu bym odłożył ip i kupił Lux badz ashe

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

HAHAhaHAHHAHAHAhahaHAHAhaaHAHAHahahahah mistrz.

Banowany w kolejne na rankedach LOL. Chyba długo w tą grę nie grasz?

Co do tematu.. jedyną wytrzymałą postacią która może walczyć na odległość jest Jayce.

Ty nawet pewnie nie masz 900 "elo". Tak jest banowany nawet podaj przykład, którego byłem świadkiem. Zaczynam sobie grać rankeda i są bany, przeciwnik zbanował jako 2 Tf i myślałem, jaki troll banuje TF. Po 2 minutach ktoś wyszedł i nie zbanowali TF to 2 pick z naszej drużyny go wziął. W meczu okazało się, że robi go pod ad i końcowe staty miał 27/2/xx.

Opublikowano

Ty nawet pewnie nie masz 900 "elo". Tak jest banowany nawet podaj przykład, którego byłem świadkiem. Zaczynam sobie grać rankeda i są bany, przeciwnik zbanował jako 2 Tf i myślałem, jaki troll banuje TF. Po 2 minutach ktoś wyszedł i nie zbanowali TF to 2 pick z naszej drużyny go wziął. W meczu okazało się, że robi go pod ad i końcowe staty miał 27/2/xx.

on to napisał do mistrz000000 który nie wie co oznacza ban. Nie pisał tego do ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...