Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gotowanie

Ukinar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heja, chciałbym wiedzieć czy ktoś z Was interesuję się, czy nawet spełnia tajniki kucharskie? Ja się tym interesuję od pół roku. Umiem zrobić praktycznie każdą zupę, piersi, schabowe itp, itd. Dziś robię kurczaka w sosie słodko-kwaśnym. Proszę się wypowiadać :)

Opublikowano

Ale co mam się wypowiadać? Nie wiem co chcesz wiedzieć? Skończyłem technikum gastronomiczne, od małego się interesuje kuchnią i lubię sobie pogotować. Zupa to nic specjalnego:)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Chodzi mi o to, ile lat w tym siedzicie, co umiecie gotować, czy zamierzacie rozwijać ten (talent?), czy pasję. Ja np. zamierzam iść do technikum gastronomicznego i planuję otworzyć restauracje.

Opublikowano

Trochę już jest, kilka lat minęło. Tak na prawdę mogę wszystko ugotować. Nie mówię, że z głowy, bo czasami przepis jest pomocny. Lubię eksperymentować w kuchni, często coś modyfikuje. Czasami wyjdzie coś zajebistego, a czasami nadaje się tylko do kosza.

Fajnie, ambitne masz plany tak trzymaj. Też chciałem otworzyć restauracje, nawet pewne kroki już zrobiłem w tym kierunku, ale zrezygnowałem. Może kiedyś otworzę.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

jakoś żyć musze... więc można powiedziec że interesuje sie gotowaniem,

bo coś jeść trzeba.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Trochę już jest, kilka lat minęło. Tak na prawdę mogę wszystko ugotować. Nie mówię, że z głowy, bo czasami przepis jest pomocny. Lubię eksperymentować w kuchni, często coś modyfikuje. Czasami wyjdzie coś zajebistego, a czasami nadaje się tylko do kosza.

Fajnie, ambitne masz plany tak trzymaj. Też chciałem otworzyć restauracje, nawet pewne kroki już zrobiłem w tym kierunku, ale zrezygnowałem. Może kiedyś otworzę.

yt.com/user/DGshowTV

Pooglądaj jego dania, może czegoś się nauczysz, bo ma fajne i ciekawe ;) Umiesz zrobić ciasta/torty np?:D

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

yt.com/user/DGshowTV

Pooglądaj jego dania, może czegoś się nauczysz, bo ma fajne i ciekawe ;) Umiesz zrobić ciasta/torty np? :D

Tak, ciasto to nic trudnego :) Co prawda nigdy tego nie lubiłem, ale potrafię.

Niestety w tym momencie nie mam czasu na otworzenie restauracji.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Ja w sumie od małego (czyt. 4 latka) pomagałem w kuchni, wtedy pomoc była żadna, raczej utrudnienie a teraz w domu obiad normalnie ugotuje (często jak coś przeskrobe xD)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

i tak cie to czeka

hahaha;d

Gotujący mężczyzna. Podziwiam :D

Powodzenia.

Ja nie lubię garów i kuchni ._.

z twoim avatarem domyslam się ze lubisz krwiste steki;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...