Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] BFH Nie chce sie włączyć

BejukPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim. Mam taki probłem iż gdy włączam BFH to normalnie ładuje sie ,a po chwili robi sie czarny ekran.Nie wiem czemu próbowałem i na mozilli i na chrome i tak samo , ale na samym początku mi działał bfh normalnie grałem ale była zła rozdzielczość , tzn zła w sensie że nie był na full ekran , a potem kliknąłem chyba ''jak zdobyć funds'' czy jakos tak i zmieniło mi rodzialczosc tak jak na początku i włączyło mi mozille i przekierowało mnie na paypal. Nastepnie wyłączyłem bfh i włączyłem ponownie i od tego czasu sie nei chce włączyc.Tak jak jzu pisałem ładuje sie ale potem jest czarny ekran.Pobrałem wtyczke potrzebna do bfh i robiłem reinstall i na mozilli i na chrome ale nic nie pomagało.Dlatego prosze o pomoc , mam nadzieje , że mi pomożecie.(Przepraszam za błędy)

Opublikowano

Ja jeste troche nie ogarniety w tym temacie. Nie wiem jak sterowniki zaktualizować ,a tak w ogóle to mam windows xp 32 bit ,pewnie sie nie przyda ale wolałem napisać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...