Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Mały problem z wyborem (TD,MT)

kamil9848

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam czołg premium i chciałbym prowadzić kilka rodzajów czołgów więc mam tak

Amerykańskie :

HT

TD (bez wieży)

I szukam jeszcze jednej linij TD i MT .

Jeśli chodzi o TD to interesuje mnie pancerz , a medami nigdy nie grałem więc nie wiem , jakieś dla początkującego .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

No to teraz jeszcze TD :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Germany maja dobre dziala ;] Like a Ferdek <3 jak do niego dojdziesz i zrobisz go do maxa to bedziesz nie pokonany .

Im a professional bandit, kill or be killed .

Opublikowano

Ruskie medy, do T62A idź, ruskie takie dobre to jest :D Sam idę do T62-A.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Ja bym ci polecił Amerykańskie medy , ponieważ spotkasz bardzo dużo przyjemnych czołgów np t20 , Pattona i świetnego Pattona III. A jeśli chodzi o drogę do niego to przynajmniej mi przyjemnie się grało . Polecam ścieżkę M4Sherman->M4A3E8Sherman->T20->M26Pershing->Patton->Patton III

Opublikowano

A rosyjskie warte zachodu ?

Słyszałem że pierdnięciem zabijają innych .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...