Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Free zp przez ankiety

MrMateuszPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Natknąłem sie niedawno na jakis sposób z reklam poprzez zmienianie linków które mają aff_ czy coś takiego

Jak gadalem z kolega bo na tym dużo zarobil to jakos on mogl a ja nie, robilem tak jak on:

Wlaczam strone, (ze znaczkiem SSI) wylacza, historia, wpisuje aff_ znalazlo mii, klikam i on mial w źródlo jakiś inny link a ja inny.

Niewiem ocb.

Jeśli by mi ktoś mógł wytłumaczyć o co biega i co robić krok po kroku to dużo like bym postawił i serdeczne dzięki

Opublikowano

Tak jak up napisał.

Ty masz inne ankiety niż kolega.

A tym sposobem dużo zp nie zarobisz. Od jakiegoś czasu mało ankiet wchodzi jak próbujesz robić zp.

Prawdopodobnie zrobili tak, że zablokowali robienie zp w taki sposób.

Zostaje ci jedynie wypełnianie ankiet samemu.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jest coraz mniej ankiet, bo każdy używa tych programów, a program ma jakiś limit tych IP, więc z każdą wypełnioną ankietą jest ich mniej.

Opublikowano

Tak jak pisał @9Jarek9 i - albo zablokowali robienie reklam i dlatego coraz mniej ZP wchodzi albo przez to, że ten sposób jest już dosyć popularny i kończą się reklamy. :P Trzeba trafić na odpowiedni moment mi się wydaję.

Kiedyś to ja też szalałem z tymi FreeZP i nabijałem ostre sumki, a teraz jak mi wejdzie 1000ZP to normalnie święto. :O:D

Dlatego postanowiłem sobie - je**ć to i tak mi to do niczego nie potrzebne, skilla sobie itemkami za ZP nie poprawię, a kasy na to nie będę wydawał. ;)

btw. Link zawsze będzie inny mimo tego, że dwie takie same reklamy.

xKaMaSx

exMod

Memory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...