Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] GTA IV fps na patch'u

TafiiPLL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Mam mały problem i dylemat :< Ponieważ Mój komputer spełnia minimalne wymagania i połowe tych zalecanych.... W którymś temacie mam opisane parramenty kompa :) Ale do tematu... Mam patcha 1.0.7.0 i tu jest problem... Na tym patchu mam okolo 25 fps'ów na baardzo małych ustawieniach -.- A dzisiaj pobrałem patcha 1.0.4.0 i?! Wszystko na full ( poza texturerami to mam na medium :>) Ale po zatym wszystko działa na full i mam okolo 29 lub 30 fps! I teraz mam dylemat... Bo szkoda też, bo na 1.0.4.0 nie da się już grać na multi :( I prosze doradźcie mi w tej sytuacji :)

Opublikowano

jeżeli się nie mylę to na multi powinieneś mieć więcej FPS niż na single player z patchem 1.0.7.0.

ja bym został przy 1.0.7.0 ;p

damjian.png

Opublikowano

Zrób reinstall i wtedy zainstaluj patch. W dodatku miej włączonego też Game Booster.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...