Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Telefon do 400 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najlepiej poszukaj xperi neo v, sam nią mam i naprawdę nie zawiodłem się ani razu na niej, Gta 3 chodzi idealnie i inne gry również to samo. Internet śmiga prawidłowo. Jeśli chcesz telefon do 400 zł to tylko xperia xD

Opublikowano

najlepiej poszukaj xperi neo v, sam nią mam i naprawdę nie zawiodłem się ani razu na niej, Gta 3 chodzi idealnie i inne gry również to samo. Internet śmiga prawidłowo. Jeśli chcesz telefon do 400 zł to tylko xperia xD

http://allegro.pl/so...2636094740.html

Potem już tylko powyżej 500zł -.-

Bierz Motorolę Milestone - zajebisty telefonik, spore możliwości O/C, procesor armv7. Na dodatek w twoim przedziale cenowym

http://allegro.pl/listing.php/search?string=Milestone&category=165&a_text_f[4389][0]=&a_text_f[4389][1]=&distance=1&listing_sel=2&listing_interval=7&postcode_enabled=0&state=0&offer_type=1&price_from=&price_to=500&change_view=Poka%C5%BC%C2%A0%3E

Opublikowano

Fajna ta motorola. Ale myslałem nad neo v ale lipa ze ekranik zepsuty troszkę.

Motorola VS Xperia a wy dostaniecie po + bo jako jedyni napisaliscie thx. ;)

Opublikowano

Motorola vs która Xperia ? Do X8 nawet jej nie porównuj bo nie ma szans ;). Miałem tą motkę w ręku przez ponad tydzień i powiem Ci tyle, że :

- Solidna konstrukcja, obudowa nie strzela (w przeciwieństwie do neo v :P)

- Dobre wsparcie nieoficjalne.

- Kernele umożliwiające podkręcanie procesora do 1.2 (stabilnie 1ghz)

- Lepsza architektura procesora (armv7)

- Większy wyświetlacz

- Klawiatura qwerty (fizyczna)

- Odpalisz na nim chyba wszystko ;).

http://allegro.pl/motorola-milestone-1ghz-miui-dodatki-i2648461160.html

Tutaj masz bardzo opłacalną aukcję, nie musisz się już bawić w samodzielne flashowanie ;). Dostajesz podkręcony telefon z fajnymi akcesoriami.

X8 :

- Poręczny

- Możliwości O/C podajże do 800mhz

- Architektura proca armv6 (nie działa połowa gier i aplikacji)

- Na tle konkurencji jak i innych Soniaków kiepsko stoi ze wsparciem, nawet tym nieoficjalnym.

- Mały wyświetlacz, oporowy, brak MT

Jak czegoś nie wymieniłem (bo X8 nie miałem) to pisać ;d

Opublikowano

X8 miałem w lapie i dlamnie za mały jest troche. A do motoroli niejestem zbyt przekonany. Szczerze mówiąc nigdy niemialem motoroli . Ale moj kumpel ma tą motorolke więc sie go zapytam.

Opublikowano

Szukaj Sony Ericsson Live With Walkman, dostał oficjalną aktualizacje do 4.0. Masz możliwość OC. Procesor 1GHz. Wydaje mi się, że jest lepszy od ww. telefonów.

Ew. Galaxy S musiałbyś 100zł dołożyć, ale waliłby na łeb wszystkie tutaj wymienione telefony.

Opublikowano

Nie sugeruj sie tym ze ma aktualizacje do 4.0, bo ilosc nowych funkcji w porownaniu do 2.3 nie rekompensuje spadku wydajnosci.

Galaxy S to to samo co SE Live albo Neo V czy cos podobnego, tylko ma troche wiekszy wyswietlacz, szkielko i troszeczke nowsza technologie wykonania elektroniki.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Szukaj Sony Ericsson Live With Walkman, dostał oficjalną aktualizacje do 4.0. Masz możliwość OC. Procesor 1GHz. Wydaje mi się, że jest lepszy od ww. telefonów.

Ew. Galaxy S musiałbyś 100zł dołożyć, ale waliłby na łeb wszystkie tutaj wymienione telefony.

Powiedz mi, co taki LWW ma lepszego w porównaniu do podanej przeze mnie Motki ?

Galaxy S to akurat ciekawa propozycja i wcale nie trzeba tej stówki dokładać ;)

http://allegro.pl/samsung-i9000-galaxy-s-8gb-najtaniej-w-sieci-i2648343828.html

http://allegro.pl/samsung-galaxy-s-i9000-pudelko-wysylka-gratis-i2648963938.html

Opublikowano

Kupuj w ciemno LWW. Mam go i jestem bardzo zadowolony. W czym jest lepszy od motoroli? Sama marka Xperia mówi za siebie.

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Napisał, że kupił już GT540, jak ty czytasz ?

Poza tym Motorola Milestone przebija LWW prawie we wszystkim. no, może design trochę ładniejszy ma Xperia ;D

Opublikowano

Napisał, że kupił już GT540, jak ty czytasz ?

Poza tym Motorola Milestone przebija LWW prawie we wszystkim. no, może design trochę ładniejszy ma Xperia ;D

Milestone ma 256mb ramu, co znacznie wplywa na wydajnosc przy multitaskingu. Nie wiem tylko po co underclockuja takiego fajnego cortexa do 550mhz...

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...